Resa.

Imorn bär det av. Katrineholm --> Stockholm --> KINA, Peking. :)
Kommer nog att bli ett tufft äventyr. Å det är dags. Va länge sen jag var ute på äventyr nu juh.

Hur ofta i livet åker man till Kina? Hur ofta åker man till en stad där huvudgatan är 4 mil lång. Tjena. Längre än hela Katrineholm. Ujuj. :P

Ses snart Sverige!

Hepp. Hepp.

Socialisering.

Jag försöker vara social. Vilket till en viss del stressar mig. Jag försöker ta igen allt jag har "missat" på mina tre år med mina vänner som har varit kvar här hemma. Kan man ta igen tid? Ne. Så sluta stressa.
Ser framåt.

Ser framåt kanske lite för långt. Men visst? Det kanske är svaret på alla mina frågor. Det kanske är som det borde ha varit, eller som de höll på att bli för tre år sedan. Fast det är Nu, det är nu som det är dags. Ska ta en dag i taget å se vart det leder..

Den här veckan har jag varit social, har utnyttjat varenda minut med att umgås med släkt å vänner. Ändå är det fler jag vill hinna träffa, å några jag vill vara med mer.. Svårt de här med tid. Men jag ska väle va kvar här ett tag, hoppas jag. Å då hinner man med mycke socialisering. :P

På fredag åker vi till Kina. Det ska bli en upplevelse av dess like. Tufft!

Hepp. Hepp.

Mys.

;) Ja, det räcker väl.

Synd att de regnar..

Hepp. Hepp.

Fixardag.

Idag har jag fixat massa saker. Delegering på jobbet, arbetsförmedlingen, ringt lite samtal, bla bla. Viktiga grejer.
Åså har jag också hunnit vara en hel del massa social. Jag vill kunna vara med social å göra mer roliga grejer. Rå hit med tid å pengar. :P Hälsade på mormor på sjukhuset, moster på jobbet å Anna å hennes bebisar. Gull, gull. Nyp i kinden på de små tjejerna! =)

Imorn äre midsommar. Hmm? Vad är det egentligen? En överskattat suparhelg. Däh. Vi ska på kryssning. Jag, mamma, syster, Elin å hennes mamma. Det kommer bli tufft å roooligt. :) Varför sitta i en sommarstuga å grilla? :P Det gör ju alla andra. (haha, försöker vara olik..)

Det var länge sen ja blogga, så de tar nå ett tag innan ja kommer in i mina riktiga skrivaranda. Haha. (om den nu finns..)

Strålande betyg! (kvinnan på arbetsförmedlingen) Ptja, rå hit ett jobb då! Höhö.

Hepp. Hepp.

Nytt.

Okej, jag har varit den mest sämsta bloggaren. Fullt upp med skolan, C-uppsats, examen, jobbsökande, letande efter lägenhet å ja, allt där som hör till det vuxna icke studerande livet..

För att förkorta historien redigt mycket: Allt gammalt har blivit nytt. Jag har flyttat tillbaka till Katrineholm, till mamma å syster. Inträngda i en lägenhet. Däh. Tillfälligt, hoppas jag. Längtar till min egna lägenhet. Som jag redan har hittat. :P Ska flytta in efter kusin, som visserligen flyttar ut i september, hmm. Men de får gå. Jag bara hoppas å hoppas på jobb så jag verkligen kan ta lägenheten. Vore helt hur bra som helst. =)

Nu är det sommar igen, å de kommer hända en hel del å ingenting. Så nu äre dags att börja blogga ordentligt igen. Förra sommaren var jag en bra bloggare, skrev ju minst en gång om dagen. Det var ett beroende. :P Nu har även facebook.com blivit en inne-grej. Ofta. Hänga vid datorn i sommar. :P Eller inte.

Än så länge arbetslös. Utan ERFARENHET. Däh. För tusan, hur ska man få det utan jobb? Galet irriterad. Bara för att man inte har jobbat betyder inte att man inte har erfarenhet å är typ bäst. :P Haha. (säkert)

Hur ska man kunna vara 22 år, ung, å samtidigt ha utbildning + gärna 10 års arbetslivserfarenhet? (Hur tänker ni?)

Hepp. Hepp.

hits