Di Leva.

Låt förlåtelsen klinga i ditt bröst, så föds hoppets röst..

Dileva, Dileva, Thomas Dileva..

Jag är värd din skiva nu! Jag ska köpa den till mig själv. Kanske imorn?

Hepp. Hepp.

Eskilstuna.

Det blir inge Eskilstuna på fredag. :( Trist, trist.. Får bli en hel helg i Katrineholm istället.. Hehe..
Fika med mig, vad som helst.. Någon, någon.. Har ju kommit till insikt att en massa folk har flyttat från de där stället.. Hmms..

Ahja, nu ska vi snart gå å träna..

TjolljaHoppTjollaHej..

Hepp. Hepp.

Nöjd.

Jag är nöjd med dagens arbete. :)
Att jag ALLTID ska stressa upp mig, få ångest, må dåligt.. bla, bla.. över saker.. Eh, i och för sig, desto bättre när det väl är klart.. Skönt, sköönt.. :)
Studieuppgift 2 klar. (den får duga..har ju några dagar att putsa på den med..) :

Marx! Klasskillnader, pengar, pengar, pengar.. Sociologi.. Han levde för typ hur länge sen som helst.. Å fortfarande styrs vi av denna ekonomi? Jag blir ju rädd när jag läser om det här..
Väntar fortfarande på arbetarnas revolution..! Jag undrar hur folk fortfarande kan acceptera detta, å ännu mer nu.. "De" (inte jag) har ju valt en kapitalistisk regering..
Varför läser vi sociologi just nu?
Jag blir galet påverkad. Heh.. Spännande ä´re ju..

Nu ska jag ge mig på ytterligare en teoretiker.. Eller.. Ja, i alla fall läsa lite genusperspektiv i dagens samhälle..

Hepp. Hepp.


Studera.

Just nu är det något jag gör för att få det överstökad. Idag har jag inte haft nån som helst motivation. Kom just på mig själv med att sitta å helt å hållet skriva av boken, inget gick in i hjärnan, inget kopplade, jag bara skrev. Nyttigt! Åh.

Aldrig, aldrig mer, efter detta ska jag plugga. (säger jag idag) Haha, det har faktiskt sina perioder. Å så fort det är över kommer det nog vara några av mina bästa år i livet.. Utveckling å framgång..
Men just idag, idag finns det ingen motivation.. Åh.
Hur ska jag kunna motivera andra när jag inte ens kan motivera mig själv?

Stress å press.. Hej å håå.. Ahja, nog klagat.. (det är ju faktiskt spännande å lärorikt..)

Helgen då! Ja.. Ne, jag låter allt vara osagt.. (Ursäkta, men vem ringde jag till.. Why.......Ahja...)

Idag har jag varit i skolan, (oj, nu återgick jag till det ändå..), sen har vi en timme på torsdag... Uppföljning av Studieuppgiften.. Resten av veckan är helt schemafri.. Jag måste, måste, vill å vill göra klart Studieuppgifterna och basgruppen så att jag kan ta mig "ledigt" i helgen å följa med till Eskilstuna.. Har en känsla av att något mycket spännande kan möta mig där.. ;) ;) ;)
Sen vidare till Katrineholm (eller tillbaka?) för å hälsa på å följa med Syss på handbollsmatch..
Kämpa, kämpa..

Vad och hur ska jag säga till dig...?

Hepp. Hepp.

Bakfylla.

Jag är bakfull..

Som fan.

Hepp. Hepp.

Huäk.

What?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,918205,00.html

Huuässksååsskääuhhukkuhukkkk...

Hepp. Hepp.

Ja!

Nu är den skriven - "studieuppgiften" i Statistik. *pust* Oavsett hur det gick, så är den i alla fall skriven nu. Förstår inte att man blir så glad varje gång en sak är gjord. *nöjd* Skutta på små moln resten av helgen..

Vi ska gå å träna Ki/Balans snart, kl. 12. :P Vad nu det innebär.. Men balansen behöver ju iaf tränas, särskilt inför imorn.. Men då hjälper de kanske inte hur mycket man har tränat balans, jag menar när alkoholen ska ner.. :P

I eftermiddag ska jag nog läsa en en del till basgruppen så att jag kan vara lite lugnare i helgen. Lär ju inte plugga ett endaste dugg när jag har besök här.. Hehe.. (det är man värd ibland..)

Yope, så att..

Hepp. Hepp.

Studieuppgift.

Studieuppgift i Statistik imorn. Hah, det är en tenta.. Bara att de låter ju "lättare" om man säger studieuppgift + att man får komplettera studieuppgifter, skönt! Istället för å göra om hela saaken..
Ahja, har i alla fall förberett mig idag. Hoppas på att de frågor som jag förväntar mig kommer! För i så fall har jag hela uppgiften typ färdig. Nice sörru.

Jag är lite nervös, för idag gick det så himla bra med statistiken. Det är underligt. Betyder det att jag förstår å kan eller att jag tror att jag förstår å kan.. Hoppas på det förstnämnda.. :)

Imorn kommer Elin med! Skoj, skoj.. Holgerspexet ska vi på ett stort gäng! Ska bli spännade å se va de innebär.. =) Hehe..

Ujuj, jag längtar till nästa termin, av en anledning - Praktik! =) Känns underligt att det inte är nån praktik den här terminen, har ju haft det varje termin i ett å ett halvt år nu.. Praktik ä ju det bästa i hela utbildningen. Det som peppar å motiverar mig att fortsätta, även i hårda stunder..


Ahja, vad ska jag säga?

Jag har tröttnat på å va ensam..


Hepp. Hepp.


Knän.

Leden som sitter mellan låret å underbenet. Knäleden, knät. Blää. Både Maria å jag har ont nu. Orka, orka. *klaga, klaga* Så vi gick på ett pass som hette "rygg" idag, tänkte att det var lite lugnare tempo å inte så mycket hopp, vilket stämde. Mest pensionärer där. Hehe. Men det var bra för våra ömma knän å mycket träning för magen blev det. Bra det med.. Hmm, nog klagat.. Ajaj..

Ikväll är det våran TV-kväll juh! Onsdag, BONDE SÖKER FRU! Haha, vårt favvo-program. Å kvinnfolket är visst lite smått galna. Några av bönderna verkar ha hittat kärleken å ska gifta sig åså. Härligt!
Än väntar vi på det nya programmet - "Student söker man". Då ska jag vara med å speeddejta. ;P Höhö. Maria får inte va me längre, för hon å Micke ä ju tillsammans igen. Bra det. :)

Orkar inte skriva någe om skolan idag, men jag har fixat å donat en hel del idag.. Imorn blir det hårda tag asså! Så jag kan få "ledigt" i helgen. För då kommer Elin på besök! Kul, kul! Länge sen vi träffades asså.. :)

Jossan har köpt en iller å lagt ut  bilder på hennes bilddagbok. Avundsjuk värre jag blev..
Viiill, vill ha en juh! ;)

Kanske, kanske.. Hmm.. Undra hur länge den kan va själv hemma, vill ju inte va taskig mot det lilla djuret..

Kanske får köpa en nån gång i tiden.. De ä ju så himla söööta! :)
Ahja, senare..

Hepp. Hepp.


Regn.

Det har verkligen regnat i flera dagar nu.. Det är höst må jag säga.. Mörkt tidigt blir´e med..

Sambon har varit i Stockholm på Läkemedelskongress idag. Så hon kom hem me massa gratisprylar. Vi studenter gillar gratisprylar. ;P Haha. Jag fick en penna, ett lysyl å en tandkräm av henne. PRESENT! :P Åså hade hon tagit MASSA mörk choklad, såna dära små bitar, exakt lagom till kaffet. Å vi gillar ju choklad, så de passar å kaffe. Haha.. Ahja..

Själv har jag varit i skolan från 8.15 till 17.15.. Ujuj, lång dag.. Men om eftermiddagen var effektiv återstår att diskuteras.. Nope.. Hade sektionsmöte med, tog ett nytt foto.. För det förra blev så suddigt.. Hoppas att dessa blev bättre! Snart får ni se oss på anslagstavlor å på hemsidan, AT-sektionens styrelse. :P

Nu ska ja nog lägga in mina bilder från helgen på datorn..

Hepp. Hepp.

Just..

..bara en sak till för kvällen..

Som man behandlar andra blir man själv behandlad..

Förr eller senare.

Jag har lärt mig så mycket å fortsätter att lära.

Åså längtar jag tusan till Stockholm nu..

Åså är jag förundrad över orden som "någon" just sagt till mig, dags å avsluta.. Nu ska ja sova..

Hepp. Hepp.

Röda byxor.

Måste bara tillägga det, att jag är KÄR i mina röda byxor!

Smäck.

Hepp. Hepp.

Pengar.

Fick ett mejl imorse att Latex inte har betalt sittningen från förra hösten! Skämtar de eller? Tror de att jag har förskinrat över 12 000 kronor. Det är ju inte klokt.. Snacka om att inte ha nån koll på de där stället!
Men, va tusan, det är ju lugnt. Jag är hundra på att jag har betalat å jag har både faktura å kvitto kvar.. Så.. Men va fan, ändå.. Man blir ju nervös om de inte har koll.. Det är ju inte direkt så att man kan slänga upp
12 000 kronor extra bara sådär.. Iddi..

På lördag är det SjukHUsfesten! *längta, längta* Verkar ju bli en lagom stor förfest här hemma med. Lalalaala.. Ska bli så himla kul å städa på söndag! Nej. Men ändå, det får det vara värt. :P

Idag har ångesten å stressen drabbat mig igen.. Orka, orka.. Är lite nervös för hur det ska gå med allting gällande skolan.. Är dessutom rätt irriterad på andra som inte kan ställa upp.. Inte för att jag är någe bättre än andra, men jag tycker ändå att jag har ställt upp en hel jävla del de senaste två åren.. Ahja, man lär sig av allting.. :)

Var ska man börja med det som ska sluta?

Dessutom har helgen gett mig ännu ett tänk. Men det är fel tid nu va? Fel för mig, fel för dig.. Fel för oss. Jag vet att du väntar, men jag vill inte att någon ska vänta på mig.. Jag behöver vara fri, så länge jag vill vara fri.. Det löser sig, må jag säga..

Med mer pengar vore saker å ting enklare, men skulle jag vara mer lycklig?

Hepp. Hepp.

Dygnet.

Igår morse tog jag tåget till Katrineholm. Mamma mötte mig å vi fixade lite grejer.. Sen gick vi hem å åt åså, tog en tupplur. Man får! Sköönt, åså ringde Erika å väckte mig å jag följde med dem ut till landet.. =)
De bjöd på tacos å senare fixade vi fruktsallad åså kom Danne ut, å vi spelade Yatzy. Haha. Någe ska man ju göra! Orkade inte sitta å zappa på TV:n. :P Jag vann ju ändå på revansch-matchen å slog in en Yatzy på fyror. Lalaaala.. Ahja..

Idag åkte jag med syrrans handbollslag å kollade på deras match som de spelade här i Linköping. Bra där! Billig resa hem.. Å nu ä jag här hemma igen.. Å ska nå försöka sova snart, försöka somna.. :/

Så fort ett dygn går när man har roligt..

(skulle kunna skriva så himla mycket mer, men kan inte beskriva mina känslor just nu, så..blev bara praktiska grejer.. hehe..)

Hepp. Hepp.

Gyckel.

Latex körde vårt gyckel ikväll! Det gick fint.. Rätt livad sittning, redan innan vi kom. Å redan (säkerligen) långt innan 20..

Åker till Katrineholm imorn halv tio, så skulle vilja sova snart.. Hmm..

Ständigt detta vridande, vändande, tänkande om kvällen som gör att jag inte kan somna.. Why?

Hepp. Hepp.

Höst.

Vägen ner till skolan i morse lyste höst. Regn, rusk, människor med paraply eller luvan långt uppdragen. Gula löv över hela vägen. Ändå log jag, alla årstider har sina goda sidor. Hösten har sina vackra färger å (ibland) mysiga mörker.

På vägen hem gick jag, det är rätt svårt att cykla med ett paraply i uppförsbacke. Det regnade fortfarande.
Å jag kunde inte låta bli att ta fram kameran å fota dessa vackra, naturliga färger.



                                    


Ikväll ska Latex gyckla på Skytte-C. Då är hösten inte lika härlig, cykla till Skytte-C i regn med våra kjolar på, inte att rekommendera.. :P

Hepp. Hepp.

Skadeglad.

Ibland är jag elakt skadeglad.. Nästan så jag skäms..

Bloggen funkar ju lite halvt! (skrev förut, men det funkade inte..)

Så nu orkar ja inte skriva så långt..

Hepp. Hepp.

Bonde.

Snart ska vi ha våran TV-kväll. Kolla på Bonde söker fru.
Själv är jag fortfarande - student söker man. ;P

Knät gör fortfarande ont. Hade tänkt träna ikväll, men jag struntade i det, för knäts skull. Ska gå på en enklare pass med mindre hopp imorn istället, för att skona knät nu när det är ont.. Usch å blä. :/
Gick en timmes promenad själv istället. De va skönt de med. Behövde ju luft, efter å ha vart inne typ hela dagen.

Förutom när jag tog mig en liten rast från de vetenskapliga artiklarna å tog en sväng på stan, för å BARA köpa kontantkort till mobilen. Men emot mig kom en snubbe från nån organisation, såg inte vad. Såna som går runt på stan å tjötar å vill tigga pengar å värva medlemmar. Ajjaj.. Jag gjorde en plötsligt å tvär vändning direkt in på Indiska. =) (en ny halsduk vore ju skönt i hösten..) Men det blev inte nån halsduk. :O
Men en ny tröja, ett linne å en julklapp till farmor. :) Ujuj. Shopping gör mig glad. Sen gick jag tillbaka till skolan med ett leende. Det var jag värd! :P


Sen Samverkansmöte med personalen å studenter på utbildningen, känna sig lite viktigt. Representera termin 5 å sektionen, som vice ordförande. *fröken duktig* HAHAHA.

Förresten så har vi just ätit tacos! Igen. Jag tror att Maria å jag skulle kunna leva på det.. Hehe..

Hepp. Hepp.


Knät.

Ajaj, körde spinning. Smärta i knät. Tusan. Vred runt det på någe konstigt sätt i förrgår när vi va å tränade. Tror det förvärrade det hela. Men envist satt jag kvar på cykeln.
Det gjorde faktiskt så ont så att jag hade tanken på att gå av cykeln. Men som sagt, envisheten tog överhand.

*tycka synd om*

Hepp. Hepp.

Fort.

Dagarna går så fort.. Nu är klockan redan över 17 å snart blir det mörkt.. Då är det kväll. :/ Huh. Vet inte vad jag har lärt mig idag? Heh. Fast jag lärde mig en hel del av resursen i artikelsökning idag. *nöjd*
Sen gäller det å komma ihåg till nästa gång med. Hehe..

Jag skickade inte studieuppgiften nyss, till läraren och till urkund. Urkund innebär att alla våra dokument, uppgifter å tentor kommer att granskas.. För att se om vi har fuskat eller liknande.. Huh. Kan inte minnas att jag har fuskat en enda gång hittills i mitt långa skolliv, så varför nu? Men det är ändå lite skrämmande, tänk om de säger att jag har fuskat eller skrivit av...eller..eller.. Huh. Jag vet ju i alla fall att jag inte har gjort det. Hehe. Huh. Ahja.

Jag börjar bli trött, dags för våran långpromenad kanske? Ingen träning idag, jag har träningsvärk i baksidan av låren, haha. Ser nu skoj ut när jag går. ;P Orka. Imorn ska träningsvärken tränas bort igen.. :) Lika bra.

Hepp. Hepp.


Söndag.

En vanlig söndag? Alltid tänkt till att plugga, men blir någe helt annat.. Men ändå bra.. :) Har hållt igång hela dagen, med allt annat utom plugg.. :P

Först kom Marias familj på besök, blev lite kaffe. Sen kom Elin över, vi gick en långpromenad i höstvädret. :) Sen skulle Elin handla på Tornby, å då vill ju såklart jag följa med. Haha. Så cyklade med henne till Ryd å tog deras bil ut till Rusta å Coop, gjorde av med några hundra på en ganska kort tid. Hehe. Sen hem igen med alla inköpta prylar. Å Maria å familjen kom tillbaka från stan, ännu mer kaffe. Åså iväg å träna. Hem å laga mat, å sen.. Mja.. Vet inte riktigt va ja gjorde. Sen tog Maria å jag en promenad i mörkret. :) Skönt.. Men de börjar bli höst nu asså, lite halvt rått när mörkret faller på.. :/

Ah, det var söndagen i det stora.

Förresten så köpte jag Wasabinötter. Tufft. Rickard lärde mig i somras.. :P Saknar å prata med dig! :/

Hepp. Hepp.

Stil.

Ne, nu blev de sådär igen.. Massa blandad stil.. Orka.

Hepp. Hepp.

Lista..Igen.

Idag har jag inte ork att skriva en redig blogg, så här kommer ännu en lista. Å ni som läser, ni vet vad som bör göras...! :P


Personfakta:
Namn: Charlotte.
Kön: Kvinna.
Ålder: 21.
Längd: 173 cm.
Smeknamn: Challe!
Hårfärg: Brunt. 
Ögonfärg: Grön-grå.

Har du någonsin:
Ätit sushi: Ja.
Stått på scen: Ja. 
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej, inte direkt. Eller..
Klättrat på berg: Ja, det var ett berg när jag va liten. Vem har sagt att storleken har betydelse? 
Sett vita huset: Nej, inte i verkligheten.

 

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Lagom. ;P
Spets eller satin: Inge, men spets är inte min pryl, så satin.
Svart eller rött: Rött.
Regn eller snö: Snö. (riktig snö, inte slask..huh..)
Rosor eller tusensköna: Tusensköna.
Vår eller höst: Vår.
Matte eller engelska: Engelska. Matte är omöjligt tänk i min hjärna.

 Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja, de ä väl klart.. :)
Vet den om det: Ja, hoppas det.. :)
Vad tittar du på hos en man: Ujuj, helhet. Händer å skor (!).
 Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Ja.
Kommit sams med dina föräldrar: Inte vart osams.. Eller vadå kommit sams?
Bråkat med en kompis: Nej.
 

Gillar du att:
Ge kramar: Ja.
Ge massage: Mja, lagom. :P
Gå promenader i regnet: Ja!

 

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Hult -05, jobb, jobb, sol å Stockholm.. Underbar tid!
Svär du för mycket: Tyvärr, ja..
När duschade du senast: Förut idag..
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Gröna.
Vilken låt lyssnar du på just nu: "Alla vill till himlen" på TV. Orka.
Vad är bredvid dig just nu: Min säng (med massa tvätt på..)
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Blått å fullt me massa papper, böcker, pennor, prylar..

Vad var det sista du åt: Tacos å godis. ;P Man fåår.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Var är du?
Har du en lavalampa: Nej.
Hur är vädret just nu: Höstmörkt, vet inte?
Vad gjorde du igår kväll: Fest, fest, fest! Wie! =)

Vem pratade du sist med på telefon: Mamma.
Vad gör dig glad: Familj, vänner, uppnådda mål!
Vart skulle du vilja åka: Massa ställen! Längtar till Stockholm nu, för att vara realistisk. :P
Vill du ha barn: Ja, senare..
Vad ska dom heta: Bestämt, men hemligt. :P

 

Sådäraja.. Ännu en listan genomförd.. Rätt intressant asså. Nu ska ja ta hand om all tvätt som ligger på sängen..

 

Hepp. Hepp.


Ujuj.

De blev rejält festande igår! Inflyttningsfest.. Se min bilddagbok för vidare information. :P http://challizzz.bilddagboken.se

För nu är jag trött å orkeslös.. Bakis? Har städat som tusan å tvättat hela dagen..

Orkar inte skriva.. Blää..

Ska ta min bok å läsa lite.. Stigma, av Åsa Swartz.. Fortsättningen på boken som ja läste förra helgen.. 

Hepp. Hepp.

Trött.

Ibland blir man trött å irriterad på småsaker.

Eller, är det stora saker?

Små för nån, stort för andra.

För mig är det stort, å det irriterar mig. Inte den lilla saken, utan bakgrunden till allt.

Skulle vilja skriva precis som jag känner, men där sätter jag stopp för mig själv.

Hepp. Hepp.

Statistik.

Dagen har varit fylld med statistik. Som för mig fortfarande är som grekiska. Men som jag sa "..det här ska jag minsann lära mig.."  Men jag sa inte när. Jag har ju hela livet på mig. Eller inte. Måste avklara studieuppgiften (det är FAN en tenta, men de låter ju lättare med studieuppgift...INTE!) Ahja. Ska ge mig tusan på att lära mig det i alla fall. Skulle vilja ha en personlig förklarare bara, som trycker in förståelsen i mitt huvud! Nu, nu, nu.. Men, men. Statistiken återgår jag till i morgon. YEAHS! Kul, kul..

Kämpa på. För på kvällen blire inflyttningsfest! Hihi. Skoj! Först ska vi ha tjejmiddag å vin hör hemma, jag, Elin å Maria.. Måste bara bestämma va vi ska orka laga för mat. ;P Hehe. Mysigt ska de bli i alla fall. :)

Idag har jag lärt mig att man inte ska ställa upp allt för mycket.. För man får aldrig nånting tillbaka, uppenbarligen! Å det är fruktansvärt trist.. Tyvärr. För jag gillar å engagera mig å hjälpa till, men ska man bara få skit tillbaka så är det ju ingen idé? Fast visserligen.. Om alla tänkte så, så.. (som det iofs verkar vara..) Jag ska fortsätta att ställa upp för mina vänner, min familj å de som står mig nära, de som jag vet att jag nångång får tillbaka nånting av.. Jag kräver absolut ingenting egentligen.. Men det är bara trist att man själv ska få "ta det värsta" hela tiden.. Å sätta sig under.. Ahja. Ska inte tjura ner mig för det nån längre period. Heh.. Bara lite. ;P

Petra å jag kom på att egentligen skulle vi ha varit i Turkiet idag! Skulle ha åkt igår.. Men det fick vi inte heller göra.. Tusan! Synd, synd.. Men här sitter vi med vår statistik istället. Lalaalaa.. :P På tal om det, ska skriva ut lite statistiska analyser. YESHA! KUL!

Hepp. Hepp.

Söka.

Allt handlar om att söka. Å hitta rätt. I olika nivåer, olika dimensioner.

Maria å jag har just kollar på "Bonde söker fru". Vilken gav oss den eminenta idén att vi istället borde starta "Student söker man". Jao, så det är bara å köra igång. Sök, sök. :P HAHAHA. Ska komma på var det hela ska utspela sig bara. Bibblan kanske? ;P HAHA. Hur många vill dejta på ett bibliotek? Där kan man ju knappt prata. Men man kan ju skriva lappar till varann.. :P Eller någe. Fast de finns ju café på bibblan med. Haha. Å alla studenter behöver rast å kaffe. Så, ses på Bibblan på fredag! ;P Lalalaala.

Sen ska man ju söka fakta också, vetenskapliga artiklar å belägg för behandlingar, bla, bla.. Jag ä så trött på allt skolprat. Jag vill hitta nån å umgås med som inte pratar Bara skola. ;P Lalaala.

Ahja, va ska man säga? Imorn äre statistik för hela slanten. (som om jag själv inte pratar om skola...däh.)

Men, ja! Jag har köpt en ny bok idag! Eller beställt. Jippi! Inte en skolbok, utan en fortsättning på Lilith-boken som ja läste i helgen. Stigma heter den. Ska bli spännade! Men den ska nå sparas ett tag. Har annat å prioritera å läsa.. Eller.. ;P Får se hur de går när den kommer. :)



Petra å jag ska ju skriva om stigma (stigmatisering) i vår C-uppsats.. Fast de här är nå inte samma sorts stigma. Hehe. Eller jag vet att det inte är samma sort. Men jag kan ju låtsas, för då kan ja leka att jag är duktig när ja läser den här boken ändå! :P

Längtar till fredag.. 
Då ska jag söka. Haha.

Hepp. Hepp.
 

Natti.

I mitt tomma huvud ryms många tankar.

Goo Natt. Natti. Natti.

Hepp. Hepp.

Mående.

Jag vet inte hur jag mår. Jag känner mig mest tom.

Tom i tänket, tom i kroppen.

Var är min motivation och ork?

Har tröttnat på å göra saker som jag egentligen inte tycker är roliga, å bara gör dem för att ställa upp.
Vem blir glad av det? Ahja.

Träna å släppa tankarna (som inte finns) snart!

Hepp. Hepp.

Längtan.

Jag längtar till så mycket nu! Vilken period. Praktik, Examen, Frihet, Resa, Kina, Stockholm, Egen lägenhet, Nya Möjligheter och utveckling, utveckling i arbetslivet. Jag vill jobba, leva å bo!                          

Har jag tappat motivationen för studentlivet? Nerå. Jag längtar tills på fredag med, Sjukhusfesten den
28:e, Sittningen å ja.. Massa roliga tillställningar.. :)

Hade sån ångest förut, kunde inte formulera mina ord.. Ångesten dämpade jag med en mycket lång promenad tillsammans med Elin å Maria. Härligt! Höstkylan börjar bita i kinderna dessvärre.
Planerade lite inför en liten tripp till Eskilstuna i början av november. Jao, vi har ju sagt att det ska vara minst en gång per termin i E-tuna. Så borde verkligen. Men hinner jag? Dumt å tänka, jag får se till å hinna! Vore ju så himla roligt, ja. Nu ska jag skriva in det i kalendern måe en gång, så äre bestämt.

Charlottes planerade liv, efter klockan, efter kalendern..
Kalenderns ord är min lag! :P Heh.
Tur att jag bestämmer själv vad som ska skrivas in. :)


Imorn blir det stadsbibblan kl. 8! Får jag inget gjort imorn förmiddag så kommer jag att skrika! :P
 
Längtan.


Hepp. Hepp.


Ångest.

Ångesten växer inom mig. Varför kan bara inte orden komma ut från hjärnan å hoppa ner på tagnetbordet så vore den här jävla (rent ut sagt) studieuppgiften färdig inom kort.

Fyra sidor.. Hur svårt kan det vara? Men, som nån klok person sa.. Det är inte kvantiteten som räknas utan kvaliten.. Men de här känns som en luddigt mellanstadie-uppgift.. Hur dålig får man bli?

Ne, nu ska ja inte deppa ner mig. ÅH! Blir bara galen, lite högre nivå ska jag väl klara att formulera mig på...

Osammanhängande som fan, inget flyt.

Var är mitt FLOW?

Längtan borde motivera mig, men den är så långt borta...

Hepp. Hepp.

Stockholm.

Jag har funderat i helgen. Jag längtar dit, Medborgarplatsen, Götgatan, Kungshallen, Skärgården, Slussen, Katarinahissen.. Folket å farten..   
Det finns ju jobb, jag kanske flyttar dit.. 

Stockholm.

Södermalm. 

Stockholm.

Jag skulle nå trivas där.

I alla fall ett tag.

Hepp. Hepp.       

Fast.

Har jag fastnat i hennes grepp nu....

www.lilith666.com




..........................

Hepp. Hepp.

Utläst.

Till halv ett i natt orkade jag ha koncentrationen i boken för att känna spänningen. Ujuj. Direkt när jag vaknade tog jag tag i boken igen, å nu är det utläst. Vilken bok..
Ge mig mer böcker å mer tid!

Den där boken lärde mig mycket må jag säga, men lite underligt känns det. Många tankar, många frågor.. Jag måste läsa mer på nätet.. Mer om Lilith.

Fast man kanske borde ta tag i skol-grejer först?

Hepp. Hepp.


Lilith.

Förut kände jag för att läsa, hör å häpna! Men inte skolprylar, någe helt annat, jag behövde läsa, men koppla av. Kolla i bokhyllan å där stod en oläst bok som jag vann för några år sedan. Jag minns vad jag tänkte när jag läste baksidan "religion, demoner å vampyrer, huh, sånt intresserar mig inte..kunde jag inte vunnit någe annat.." Men där blev jag lurad av bokens yttre, som så många gånger förr, men ändå..          När ska man lära sig att det är insidan som är viktigast? Ahja, åter till boken. Nu har jag snart läst halva boken på bara några timmar. Den har slukat mig! Helt otroligt. Här är den:




Den är så spännade nu, så jag måste nå läsa ut hela boken, även om det ska ta hela natten. :P

Hepp. Hepp.

Praktik!

Kom på att jag inte skrivit att jag kommer ha min sista (hjälp!) praktik på barn och ungdomshabiliteringen här i Linköping i termin 6.. Spännande! Ville ju redan innan jag började plugga jobba med funktionshindrade barn. Å nu ska jag få svar på i fall det är någonting för mig! Har inte sett så mycket av det området hittills.. :)

Härligt att jag fick platsen! *glad*

Just nu håller jag på å laga mat. Doftar gott må jag säga. Bjuda in nån kanske? Haha. Rotfrukter med vitlök står i ungen å kycklingen steks! Gott ska´re bli.. :) I min ensamhet. Trist, men ändå så himla skönt! =) Behöver tid för mig själv. :)

Ahja, ska återgå, så att det inte bränns. :P Haha.

Hepp. Hepp.


Matchen.

Tyvärr så förlorade KAIK mot MAIK. ;P Sorry Syss, men du fick ju födelsedagspresent av mig efterråt ändå! :)

När vi skulle åka hem i den danska (höhö) bilen så skuttade det upp en räv på vägen, Madde bromsade. Å räven sprang ner i diket igen, åså körde vi vidare lite lätt, men då hoppade räven upp igen, sprang ut en bit på vägen åså ner i diket igen. Han hade visst lite svårt att bestämma sig, lille Mickel. Sen satt han iaf där i diket när vi åkte vidare. Han var tufft. Inte ofta man ser rävar på så nära håll. :)






Hepp. Hepp.

Handboll.

Snart ska vi åka iväg å kolla på Handbollsmatch. Malmslätt - KAIK. Syrran står i målet! Inga mål in nu, bruden! :P Madde har spelat i Malmslätt förut, så nu är hon sugen på lite revansch, kanske. ;P Men det ska hon nå allt inte få nån. ;) Heh.

Jag har ätit räkor å fått i mig ett glas vin. Så fredagen är given.

Ska bli skoj å göra någe annat än å festa den här helgen! =)

Saknar å längtar.

Dessutom är jag riktigt förundrad.

Hepp. Hepp.

Tid.

Jag har suttit här hemma å försökt plugga hela dagen. Å nu är klockan redan 15, å vad har jag skrivit på studieuppgiften? Jo, en sida. Grattis Challe, grattis, en sida på en hel dag. Varför? Åh.

Snart ska jag åka å träna med. Å sen hem å duscha å äta lite. Sen ska Madde å jag åka till Malmslätt å kolla på handboll. Syrran å hennes lag kommer från Katrineholm å möter Malmslätt. Å mor min är där med, så henne får jag med träffa! Hihi. :)

Å, tusan, nu regnar det med. Orka att det ska regna när jag ska cykla å träna. Åh, hoppas det slutar snart! =)

Ahja, idag har den nya regeringen blivit offentlig! Grattis Sverige, grattis! *bitter*

Hepp. Hepp.

Turkisk peppar.

Jag va så himla sugen på någe nu, så jag tog mig en turkisk-peppar shot å njuter lite av. Mmm.. Vad gör det? Ska ändå alldeles snart åka iväg å träffa Latex för att skriva nya gyckel å dricka vin å käka ost å kex. Så. :) Gött.

Jag har vart å tränat. Heh. På träningen var det en tant med som hade nylonstrumpbyxor på sig, lr mer leggings, men de är ju tunna! Så man såg hela hennes trosor. Inte för att det kanske gör någe me tant-trosor, men ändå. Undra om hon var helt med? Heh, såg rätt skoj ut. Alla tränar verkligen på Friskis å Svettis. Har man tråkigt så kan man bara gå dit för å träna å samtidigt ha lite roligt åt andras folk å deras stil. (så får man inte göra kanske..) Men jag bjuder på att folk kan få skratta åt mig. :P För vilken koordination har jag? Haha. Noll. Men ändå..
Spinning är nå mer min grej, då går benen bara åt ett håll. :P Haha. Ahja.

Nu ska ja fixa lite innan jag ska cykla iväg med Latex 6 liter vin. ;P

Hepp. Hepp.

Kanelbullar!

Kanelbullar!

Så här borde alla kanelbullar se ut dagen till ära!

Hepp. Hepp.


Bulle.

Kanelbullens dag. Ja, vad hittar man inte på för å få sälja.. :P Inte kan vi väl ha en kak-dag varje dag? Då skulle man ju få käka kakor i tid å otid.. :P

Ahja, det doftade i alla fall kanelbullar över hela torget idag, vem blir inte frestad? :P Så Petra å jag var ju värda en fika, efter lite jobb med C-uppsatsen.. Väl inne på caféet så såg inte bullarna så lockande ut. Hur kan bullar inte se lockande ut? Ahja, de såg iaf små å torra ut. :P Haha. Så vi köpte någe annat. Ptja, själv käkade ja nån pryl med bananer å kladd på. Huh. Jag fick ju ta bort lite klet, gelé lr va tusan det var.
Men kaffe är gott. :)

Sen gick vi på sektionsmöte, kom hem lite sent så jag struntade i att träna å tog en långpromenad. Behövde luft, känns som jag bara varit inne i flera dagar nu. Å samtidigt hade jag ett långt samtal med mor min. Bra det med. Pratade i headset, så folk som jag passerade trodde väl att jag pratade för mig själv. Snyggt! :P När de är lite mörkt å man går förbi snabbt så äre ju inte så lätt att upptäcka en liten sladd som raddlar ner till fickan. :P Haha. Men, men..


Förresten så fyller min bull-syster år just denna dag med. Så jag har inhandlat present å slagit in den idag. Bra gjort av mig. :) Hoppas Madde vill följa med ut till Malmslätt på fredag så vi får se syrran spela i målet. :) Katrineholms AIK, man tackar. :)

Hepp. Hepp.


Nu.

..är huvudvärken lite bättre, lr säger man mindre? Sådärja, inga piller här inte. Jag gillar inte piller å tabletter. Jag tror ju på aktivitet. Men det blev ingen träning idag.. :( Hoppas jag hinner imorn efter sektionsmötet..

Vi har fått ett husdjur, ofrivilligt. Å äckligt. En envis fluga som har innefunnit sig i vår lägenhet i flera dagar nu. Den verkar trivas, för den lille jäkeln kommer fram var endaste kväll. Just nu sitter han (det måste vara ett ettrig herre) på min dator. Va tusan! Ge sig i väg din krake! Bara han inte stannar i mitt rum när jag ska sova. Jag kan ju inte sova ordentligt ändå, behöver verkligen inte en äcklig bakteriebärande fluga i fejjan. Ge sig, grabben, ge sig! Åh!

Ska nå lägga mig inom kort å läsa lite material som jag beställt från Hjälpmedelsinstitutet. Hoppas på å somna tidigt, för så trött som jag varit idag pallar jag inte med å vara imorn med..

När man liksom sitter å håller på å somna på ett seminarium så är det inte bra. Ögonen å koncentrationen orkade bara inte. Huh. Å professorn i etik hade ju inte svårt att prata direkt.. Heh..
Men en sån sövande effekt.. Kanske skulle hyra in honom till mitt sovrum? Ne, tusan. De där kan missuppfattas, det kommer aldrig hända.. Hahahaahaa.

Ahja. Hepp. Hepp.


Huvudvärk.

Ajaj, idag har jag haft huvudvärk nästan hela dagen.. På eftermiddagen blev det ännu värre å nu mår jag illa med. *pust* Orka. Måste fixa en del grejer, sen ska jag nog få ligga i soffan å tycka synd om mig själv..
Huh, när man aldrig är sjuk så blir det värre när det bara ää "lite" huvudvärk. Men jag har ju flera tänkbara orsaker till det hela, så jag borde nå ta det lite lugnt nu..

Etik-seminarie i förmiddags, det gick bra. Skönt. Hela klassen blev godkänd. :) Så skönt å kunna stryka en uppgifter å gå vidare.. :)

Nu ska ja fixa lite..

Hepp. Hepp.

Ånej.

Ånej, ånej. Tur att jag skrattade!

Men nu vet jag för mycket! HAHAHAHA.

Som vanligt. ;)

Haha.
Haha.
Haha.

Fanns det inget bättre val?

Heejråå, hejrå.

Hepp. Hepp.

Regn.

Förut var vi å tränade. Yeah, Maria körde ett pass å ja körde spinning. Yo, yo.. När passen var avslutade å vi skulle åka hem så regnade det, å det regnade inte lite. Tusan. Det vräkte ner. Inte för att det var långt å cykla hem, men helt genomregnade var vi, må jag säga. En extra dusch efter träningen. HAHA.

Ringde Cissi å talade ut. Skönt. *pust* Det är svårt å lyssna å ge råd till andra med problem när man har sina egna.. Men när jag hade fått tjatat om mig själv i en halvtimme så tyckte jag det räckte. Heh, men hon ville inte berätta om sig själv, det var min tid sa hon. Tack, vännen! Alltid skönt å prata ut, å få råd, även fast vi vet att de inte är de lättaste att följa. Heh..

Teori å praktik är inte alltid lika lätt. :P Hehe. Ord å handling. Bla, bla..

Å förresten, nu har vi druckit varsitt glas rött vin. Det var vi värda. :)

Ne, nu ska jag återgå.

Hepp. Hepp.

Hmm.

Förra gången det hände bestämde jag mig för att det aldrig skulle få hända igen..

Som sagt, "nån som behandlar mig så är inte ens värd mina tårar.."

Men ändå lät jag? det hända igen..

Hepp. Hepp.

Engelska.

Jag vill känna nån som är bäst (lagom) på engelska. Som jag kan lämna lite papper till å denna person snällt å frivilligt översätta detta engelska språk till svenska.

Frivillig?

Hjälp, hjälp.. Det skulle ge mig så mycket tid. Puuuuh..

Är det fusk? Åh, jag läser ju inte spårk. Lär mig arbetsterapi nu!

Ahja.

Hepp. Hepp.

Nytto-dag.

Idag har varit en nyttig dag. Bra av mig. Man borde lära sig att ta vara på söndagarna. :P Hehe.

Sov lagom länge (man bör ta vara på sovmorgnar med), mötte Petra vid Bibblan å där satt vi å pluggade (faktiskt) i tre timmar. Bra av oss! Sen blev det lite prat om helgens händelser.
Det kommer lösa sig ska du se!

Hemåt igen. Åså iväg å träna. Rätt kul pass, men ledare var lite "clownig". :P Höhö.
Sen ptja, lagade jag mat, blev även några matlådor! Asbra. Tid ska man spara. Haha.

Å nu har vi tagit det lugnt i soffan, det får man också göra. :)

För imorn är det måndag igen å ny vecka. Go! Go! Det kommer bli en bra vecka. Vill jag säga. :)

Det är Beck sen, har visserligen sett den säkert en hel del massa gånger. Vore mysigt å ändå ligga i soffan med en filt å se den, fast ptje, det blir nå inte så.. Inge roligt ensam ändå.. Heh..

Jag vill att vi ska prata med varann.. Det blev fel..

Hepp. Hepp.

Plugg.

Nu drar jag till bibblan å försöker verka viktig å plugga lite.

Orka.

Hepp. Hepp.

hits