Igen.

Jag har träffat nån, igen. Nån som gör mig glad. De kanske inte märks, men det känns inombords. Jag med mina brister, på en gång börjar ja tänka å tänka. Kan inte bara ta det som det är. Nu börjar jag inse att de är mitt fel, jag tror det. Måste våga lita främst på mig själv, åså andra. Jag tror det är de som de handlar om - min rädsla.

 

Det händer om å om igen. En dag i taget. Vill att de ska märkas, utan att man är jobbig. Ännu en gång - En dag i taget.

 

Hur ska jag få dig att förstå? När jag själv inte förstår.


Rädd.

Jag är rädd för att bli sårad igen. Men står ändå inte ut. Den är den där känslan som Anna å ja diskuterade igår. Den är farlig å bara finns. Betyder så mycket utan betydelse. Man vet vad som inte kommer att ske men samtidigt vill man att det ska ske, men ändå inte. Känslan som är så obeskrivligt svår. Vacker å förfärlig. Kärlek eller hat? Jag vet inte. Jag vet att den känslan gör mig rädd. Ingen som beter sig så är nånsin värd en enda tår mer från mitt öga. Har gett för många.

 

Hade en underbar födelsedagsfest i lördags. Nästan alla mina nära å kära var där. Några saknades, men jag vet var jag har dem ändå. De som kunde gjorde min kväll alldeles underbar, natten var ung. Men slutade fint. ;) Önskar den hade varat i evigheter, men det roliga måste gå över.

 

Har en önskan kvar av sommaren. Två val. Bara jag blir lycklig.

 

Hepp. Hepp.


Födelsedag.

Idag är det 20 år sen lilla jag föddes. Yeah. Skönt.

 

Var ute i vimmlet igår, då jag plötsligt insåg va patetiskt desperata alla singlar är. Pinsamt å se. Sen insåg jag att jag själv var där, mitt bland dem. Ojsan. Resten av kvällen tänkte jag hela tiden på hur jag själv betedde mig. :) Haha. Men man är ju inte som andra. Aldrig. Jo, tjena..

 

Hepp. Hepp.


Fest.

Ikväll blir´e utgång i Katrineholm. Hade egentligen lovat mig själv att att inte festa förrän jag fyller år. Vilket visserligen är imorgon. Så efter 24 är det okej. :P Hehe. Fast tanke var att vänta tills födelsedagsfesten som är på lördag. Men, men. Måste ju skojsa lite innan med! Hihi.

 

Vad är kärlek, respekt å gatukonst? :P

 

Hepp. Hepp.


Tanke.

Hur kan man bara komma på tanke att nu, efter tre år försöka få mig tillbaka. Det var de mest patetiska. Ahja. Desperat försök att få nån, vemsomhelst. Å då borde jag vara ett säkert kort? Lägg av.

 

Snart jobb igen, två dagar. Sen bir de fest å fira min födelsedag. :) Skojs. Hoppas på att träffa en intressant person då, det är spännande.

 

Hepp. Hepp.


Saknad.

Har kommit på vad det är som jag saknar. Men vill samtidigt inte ha det. Är rädd för att bli besviken och sviken. Är rädd för att förlora förtroende. Ärlighet väger tyngst, men är det värt det? Jag vet inte. Jag tänker nog för mycket.

 

Jag längtar till mitt hem. Bott hos mor i en månad nu, å lika länge är de kvar. :( Ahja. Vill sova i min säng. Men nu blir de till å sova tillfälligt igen.

 

Hepp. Hepp.


Betydelsefull.

Vi alla vill väl vara betydelsefulla. Betyda något viktigt för någon, helst för flera. Att veta att någon tänker på en, det är fint. Lycka.

Ett litet samtal, ett sms, varför inte ett vykort eller allra bäst ett besök av någon man tycker om. Det gör mig glad. :) Underbart.

 

Människor gör varandra glada, samtidigt som de kan såra. Såra hur mycket som helst. Man måste ha balans. Undra hur de skulle vara om alla var glada å tyckte om varandra? Vad skulle då vara problem. Fint.

 

Jag vet att det finns människor som tycker om å bryr sig om mig. Å det uppskattar jag mer än nånsin. Men samtidigt är det något som saknas, någe speciellt. Som vi alla behöver å kommer att få.

 

Hepp. Hepp.


Bränna.

Halva benen, halva brösten lika röda som en kokt kräfta, om inte värre.. Helt otroligt att solen tar så mycket.. Ojoj.. Råkade somna i solen vid stugan med.. Lite farligt.. :P Men, men.. Inget kan bli värre än Hultan-brännan.. Hehe..

 

Ahja, kvällen var ung. Lite halvt pinsamt vissa grejer. Men man måste ju stå ut. Börjar fundera på om de är fel känslor jag känner. Måste försöka tänka. Kan det bli något? Eller bara något som redan är. Är så osäker på allting, främst på mig själv. Men vad gör man. Ingenting. Dagarna går. Framåt. Inte bakåt.

 

Hepp. Hepp.


Cykeltur.

Cyklade me Elin från "stan" hem till henne på landet igår. 1,6 mil typ om inte mer.. Men jaja. I värsta värmen iaf.. :) Sen tillbaka idag.. Ännu varmare. Men de va rätt lugnt ändå.. Softa kvällen igår me grillning å mys på landet. :)

 

Ledigt imorn! Blir å fara ut till sommarstugan å sola. Bada, får se.. De där vattnet å allt sjövatten förgiftar ju mig. Trist som.. :/ Men, men..

 

Ahja. Ofta tänker jag på vad jag egentligen tänker på. Å lägger min tid på. Vissa saker tänker jag på allt för mycket. Om man bara kunde få bort tankarna så kunde man fördriva tiden med andra jobbiga tankar. Haha. Såja.

 

Ahja. Hepp. Hepp.


Trötter.

Nu är ja trött. Sov inte allt för många timmar i natt. Men så blir de när man har trevligt med vänner å festa å grilla. Mer värt än sova. Å ska inte klaga heller, de få timmar ja sov, var fina. ;) Synd att man inte känner likadant. Då vore de ännu finare. Men kanske är lika bra. Skönt å ha sitt eget. Räcker me de å tänka på...

 

Ensam hemma nu. De andra har åkt på semester, både familj å de vänner ja umgås mest med. Men en vecka ensam får man stå ut med. Ska nå åka ut till vännen som nyss flyttat ut på landet imorn. Om hon inte jobbar. Ska kolla upp de. :)

Ahja, inge å gö. Får väle kolla in barnprogrammen lr någe. Haha.

 

Hepp. Hepp.


Brandalarm.

Idag gick brandalarmet på jobbet. Ojoj.Värsta ojudet å dörrarna klappade igen. Poff. Det bara tjöt å tjöt. Tills brandbilen å brandmannen, räddaren ;) stängde av larmet. Mitt i allt låg några pensionärer å sov, stördes inte alls. Underligt.

 

Man blev ju lite nervös, men ville inte visa för de boende att de kunde vara fara. Då skulle det ha blivit hysteri. Å tänk, för att tänka det värsta - om det hade brunnit värsta eldsvådan. Hur skulle vi ha lyckats få ut alla pensionärer? Som satt i sina rullstolar, låg i sina sängar å satt lite överallt. Hur?

 

Som tur var, hade det "överhettats" på vinden på andra sidan huset. Ingen fara. Inte så underligt heller när de är 38 grader i skuggan vid jobbet. Ojoj.

 

Hepp. Hepp.


Tycka.

Jag tror att, eller jag vet att man kan tycka om människor på olika sätt. De är ju sådär jättebra. Man har familj å vänner å en hel massa olika relationer till folk. Det är fint. För det behöver man. Socialt liv, värsta bra. :)

 

Var i Norrköping å klippte å färgade håret med brudarna igår. Värsta fina vi blev alla tre! :) Åså en sväng på stan me, köpte en klänning. Hihi. Värsta jag. :) Finfint.

 

Njo, nu blir de snart sova. Jobb imorn igen. :)

 

Hepp. Hepp.


Vändning.

Helomvändning. Han log. Jag log. Lycka. Allt annat var som borta, samtidigt som allt var där. I samma tid å samma rum.

 

Väntar på en vän. Hon verkar sova. Vi ska ner på stan, titta lite. Ledig två dagar. Skönt. Tänkte säga trevlig helg till alla när jag gick från jobbet igår, hehe. Men så fel. Kändes som om de var helg för att jag hade jobbat hela helgen å va på väg hem mot några lediga dagar.

 

Jag hoppas på att det blir till å åka å fixa håret imorn. Vilket skulle behövas. Måste bara komma på nån häftig färg som kan vara lite av mig. :P

 

Hepp. Hepp.


Sommar.

För några veckor sedan sa jag att denna sommar skulle bli den bästa sommaren i hela mitt liv. Man ska aldrig sluta att hoppas. Tills nu har den varit fin. :) Bättre ska å kan den bli. Hehe. De är ja rätt säker på.

 

Ojsan!! Tiden! Måste ju dra till jobbet.

 

Hepp. Heppp.


Förväntningar.

Jag måste lära mig att inse. Man ska aldrig förvänta sig något. Utan det som händer, det händer. Bra eller dåligt det vet man inte i förväg. Ödet, som bestämmer allt. Allt är redan bestämt av ödet. Ofta blir jag besviken, men det som är bra med det är att man uppskattar de små fina händelserna bättre då. Perfekt! :)

 

Jobbade delad tur idag, ledig mitt på dagen. Mycket trevligt. For ut på landet till en väns mor, värsta mys i värmen. ;) Kom på en sak. Men va ska man göra..

 

Imorn är de söndag, börjar jobbet kl. 12. Sen hela dagen å kvällen blir de till å hänga där.. Men man ska inte klaga, de blir många skratt å glada miner. Underbart. Nu ska ja hoppa ut till mor på balkongen å kolla på film. :P

 

Hepp. Hepp.


Irriterad.

Ibland kan man bli irriterad för mindre. Åååh. Låt mig vara i fred. Det får inte bli för mycket.

 

Underbart man har det på jobbet, trots allt. Jag blir rörd av all uppskattning man får av människor. Finfint.

 

Hoppas på en fin dag imorn med. Orkar inte skriva mer nu. hehe.

 

Hepp. Hepp.


Helg.

Åså var de fredag å helg igen. :) Trevligt. Lugnt å skönt, fast jobb å jobb. Inom vårdsvängen blir de å jobba på helger. Men de är lika skönt de, då behöver man inte ha nån hysteri över att göra någe skoj å vettigt. Fast har ju någe fint inplanerat ändå. Hehe. :P Får se hur de blir me den saken. Haha.

 

Borde kanske öva mig på de olika funktionerna som finns här på Blogg.se.. :)

 

Jag är en härlig tjej, såna som jag växer inte på träd. Hahahaha. Ojoj. Snällt, men ärligt? Visst är de så, men kan man tycka det? Jaja. Haha, så kommer nästa - Du finns i mitt hjärta. Från första gången jag såg dig så har du funnits i mitt hjärta. Haha. Ojoj igen. Va romantiskt. Jag vill ha riktigt ömsesidig kärlek. I need löööve. Not war.

 

Hepp. Hepp. Haha. Jag är rolig.


hits