Kär.

Jag har blivit kär.

I ett hus.

Ett hus som ska bli mitt.

<3 <3 <3

(om jag bara hade det där jobbet)

Hepp. Hepp.

Stockholm.

Nu har det gått ett tag sen jag skrev igen. Så var slutade jag sist? Ahja.

Vad finns det för spännande å berätta? Igår var jag, Anna, ungarna, hennes svärföräldrar å min svåger i Stockholm över dagen. Det var skoj å få komma iväg ett tag. Bra när syrran jobbade, fick vi åka tåg med henne, som visserligen gav en viss omväg, men det var trevligt ändå.

Snacka om att man får uppmärksamhet när man går runt med en unge, extra mycket när det är två som är lika. Haha. Jag hade en av dem i bärsele å tjena va många tanter som kommer fram å babblar. Värsta babytricket, såsom hundtricket. De är ju så. Hundar som bebisar, det lockar bara fram tanter å barn. Med vad ska man locka fram grabbarna? :P Haha.

Kom just hem från jobbet å snart ska jag nog lägga mig å läsa. Hallå, vilket befrielse det är nu när jag utan dåligt samvete kan läsa romaner å pocket. Helt skönt. Behöver inte tänka på kurslitteratur. Blir nästan lite stressad över alla pocket som jag vill ta mig igenom. :P

Ahja. Kommentera någe kul å inspirationsrikt.

Hepp. Hepp.

Typiskt 2.

Nemen, se där. Inlägget från igår fanns ju sparat ändå.
Sicken tur.

---->

Hepp. Hepp.

Jobb.

Första dagen på jobbet idag. Kändes som att det inte va länge sen jag var där. Men det var det. Ett år.
Jag trivs så bra, :). Men jag vill ju jobba som arbetsterapeut. Skrev just ut en ansökan till ännu ett jobb. Bara å vänta..

Idag skulle jag ha tränat, men solen lyste så mycket så det blev att åka ut till sommarstugan med mamma å mormor. Å de blev en del träning där me, gräsklippning, fixa till buskar, kratta massa gräs å tvätta bilen. Heh, så de får duga. Kom på att jag borde ha sovit kvar där ute, är ju ändå ledig imorn. Men ptja, de ä väl inte så mysigt å sova själv kanske..

Läste massa gamla dagboksinlägg som jag skrivit på lunar i går, på den tiden då jag skrev bra. Små tankar, funderingar å grejs. Hur fick jag till det? De lät så bra.. Hmm..

Hepp. Hepp.

Typiskt.

Igår hade jag skrivit ett blogginlägg, sen vid sparandet - error. Eh. Eller vad det står. Heh. Typiskt.

Så vad ska ja skriva nu?

Började jobba igår, kändes som jag nyss var där. Men det var de inte. Ett år, ett helt år. Trivs jättebra, men jag vill ju jobba som arbetsterapeut. Så en hel del massa arbetsansökningar har skickats iväg. Bara å vänta på svar..

Ah, ne. Nu har jag ingen inspriation alls..

Hepp. Hepp.

Gudbarn. <3

Mycket har hänt på några dagar.

I fredags åkte ja me Anna, Anders å tjejerna till Eskilstuna för att bada i badhus. Det var roooligt! Tjejerna tycker de va skoj å de lyste glädje i deras ögon å de små kropparna sprattlade så roligt i vattnet. Rara. Efterråt var de helt slut å somnade så fort vi satte dem i bilen igen. Åh, tänk att så lite kan sprida så mycket lycka. Ett bad. <3

Lördagen kom å jag träffade dem alla igen, för då var det dags för Wilma å Julias dop. <3 Det gick bra, Wilma var ledsen ett tag å Julia blev lite rädd när hon fick vattnet på huvudet. Men de va så duktiga. Å de gick bra för mig å läsa dikten med. Lite nervöst, men ja. Börjar ju bli van att hålla tal i kyrkan nu. Först examen åså nu.
Tänk att jag fått äran att vara fadder/gudmor åt de små tjejerna. <3

På kvällen var det ytterligare firande, för Cissi fyllde år i fredags, så vi firade hemma hos henne åså på Statt. Det var skoj, fast vi blev lite sura ett tag. :P Haha. De var ju mest komiskt.
Å de slutade ju inte direkt som planerat, men desto bättre. ;)
Tror jag..

Hepp. Hepp.


Semester.

Nu har jag haft semester i några veckor. Har varit skönt. Men på måndag börjar jag jobba, mitt vanliga sommarjobb, som undersköterska. Ett helbra jobb, men jag är ju arbetsterapeut nu. Vill ha ett riktigt jobb snart..
Å ett eget hem.. De kommer väl snart..

Igår var jag me Anna å Anders å hans far å assistent å tvillingarna till Norrköping. Vi började med en omgång auqagolf, vilket var riktigt skoj. (även fast jag inte är den bästa golfspelaren). Det hela gick ut på att man stod på en brygga å slog ut bollar mot vattnet å där fanns de massa små öar med basketkorgar på å om man träffade vann man olika saker.. Omöjligt tänkte å sa jag. Men icke. Vem vare som vann? Jomenvisst, jag själv. I egen hög person. Jag vann en gratis omgång laserdome i Norrköping, för en person. Hmmpf. Men, men. Det ger ju i alla fall ett ypperligt tillfälle att dra ihop ett gäng å köra laserdome i höst. Så äru sugen, säg till! :)

Men där var de inte slut med golfandet efter lite mat så for vi vidare mot minigolfbanan å körde en runda där. Anna vann stort. Å de ä som jag säger - vi kvinnfolk måste va de bästa av folket. :P Haha.

Det är nu jag borde skriva om alla upplevelser i Kina, men det är så svårt att skriva ner i ord. Med mina ord kommer det aldrig framstå som det verkligen var. Det måste upplevas. Å jag vill uppleva det igen. Så äre nån som vill resa runt me mig så säg till..! :)

Jo, se där. Fick jag in två kontaktannonser i ett blogginlägg. Inte illa. :P

Kom till Statt på lördag! <3

Hepp. Hepp.

Kina.

Jag har varit där. Det var otroligt. Lite som jag trodde, mycket som jag inte trodde å större än jag trodde. Allt är större å mer häpnadsväckande i verkligheten än på bild..

Så mycket intryck att smälta att det är svårt att formulera det med ord just nu.

Att man kunde få så mycket upplevelser på en vecka, det visste jag inte.

Resa mer, det vill jag. Å det ska jag..

Först ska jag söka jobb, nu..

Hepp. Hepp.

hits