Helgen.

Både underbara å trista händelser i helgen. Hade vännerna från Katrineholm här, festade å umgicks, det var underbart. :)


Fick även veta att far ska sälja huset, mitt barndomshem, där jag bott så länge. Förstår dem, men de kommer va konstigt att någon annan ska bo där, sova i min speciella säng å åka pulka i min backe. Tänk bara att andra barn ska gunga å klättra i mitt fina "näs-träd". Huh. Men jag förstår, de har inte ork å tid över som huset behöver. Genast blir det intriger i familjen. Å jag förstår inte varför det ska behöva bli det. Men jag måste orka, visa att jag är mogen och stark. Jag ska klarar de, även fast jag vet att det bara är början.


Seminarium imorn, är inte nervös än. Men vet att det kommer. Vi är väl förberedda så det borde bli bra. :)


Jag mötte en blick idag, det var något speciellt. Ingen aning om vem du är, men speciellt var det. Häftigt.


Hepp. Hepp.


Motivation.

Tar ett tag emellan jag skriver här nu. Har nog saknat motivation. Men den börjar sakta, sakta komma tillbaka. Å det känns underbart. Jag börjar komma in i studentlivet nu. Måste ju inse att "snart" är det över. Hemska tanke, sen ska man jobba i hur många år som helst. Man hinner nå tröttna på de me. Bäst å ha kul nu, så länge jag kan.

Klokhet. Jag får inte åka dit igen. Bli lurad att falska ord. Men nån gång måste jag hitta någon som är ärlig mot mig. Varför säga saker som man inte står för eller lever efter? Jag måste sluta vara så misstänksam. Det kanske stärker min motivation?

Men jag har riktigt svårt att lite på människor, därför blir det såhär. Svek efter svek. Å det handlar inte om att jag själv är perfekt å inte gjort några fel. Tvärtom. Man lär sig av sina misstag.

Dags å simma upp till ytan.

Hepp. Hepp.

Anna Lindh.

2 år sen Anna Lindh knivskars å mördades på NK i Stockholm.
4 år sen terrordåden i USA.

Hemsk tanken. Jag tänker på alla inblandade. Hemska tanke.


Nolle-P är över. Sista dagen igår. Å gycklet me Latex gick jättebra! Det var riktigt skoj! =) Nu ska jag försöka ge mer tid till skolan å mig själv. Jag behöver vara för mig själv, vara i fred. Men ändå ha vännerna nära. Å det vet jag att jag har. Behöver tänka, tänka efter allt som har hänt. Lycka å svek.


Behöver någon som förstår mig. Å jag kanske har hittat den personen.


Hepp. Hepp.

Stress.

Jag är så oerhört stressad. Nolle-P. Fadder. Sektionsordförande. Student. Å ett eget liv? Visserligen är det här mitt studentliv, här är jag student och upptagen. Men jag vill så gärna ge lite tid åt mitt "vanliga" liv. Har iofs gett det hela sommaren. Så det kanske är studentlivet som ska få ta plats ett tag nu. =)

Vill ha nån å hålla kär i dessa tider. =) Men, tid? Ajaj.

Känns jobbigt, men ändå kul. Vill vara aktiverad, ha någonting att göra hela tiden. Annars kommer tankarna, tankarna som egentligen är onödiga. Men det finns något kvar, en liten liten del som inte kan försvinna. Det var verkligen något speciellt med dig. Fast du försvinner mer å mer för var dag. Tyvärr. Förtvina inte!

Hepp. Hepp.


hits