Yeah.

Värsta festen igår. Trevligt. :P Blev visst lite mycke dricka för oss alla, men de är ju inget å skryta med. Fasiken såå roligt. Värsta grejen, dansa som fan. Uppmärksamhet på topp. Hehe. ;) Alltid roligt. Men de får inte bli för mycket heller! OBS!

 

Jag ska nå vara den ständiga singeln, pallar ju inte med nånting. Haha. Komisk jag är. Eller inte. Är så van å vara ensam så orkar inte med att ha nån som ska ha koll på mig å allt jag gör. Fast ändå, kärlek är ju alltid bra.. Hmm.. Inte lätt de där..

 

Aha, så blir de jobba hela helgen. Man ska väle inte klaga, bättre betalt. Men mindre personal. Nu blir de film.

 

Hepp. Hepp.


Jeans.

Ska åka ut å hämta Anna hos hennes mor, sen blir de ut å leta efter jeans. Vilket behövs. Kläder är alltid roligt. Hehe. Köpte lite igår me. Fint linne me massa hjärtan. Lööve.. Hehe.

 

Väntar på att mor ska bli klar, hon är lite seg. Haha. Måste fixa å dona. Ska ner på stan å hämta bilen.

 

Måste fara. Hepp.Hepp.


Trött.

Ojoj, vilken dag. Jag är hur trött som helst. Bara måste sova nu.

 

Fest imorn! :P

 

Hepp. Hepp.


Jobb.

Jobbat hela dagen, kom just hem. :) Trivs bra på jobbet. Förutom lönen. Haha. Ska prata me chefen imorn tror ja, om ja törs.. Haha.

 

Va tvungen å ta bort Hultan-bandet idag. :( Trist. Men de är ju inte fräscht att ha på jobbet iofs. Så de är lika bra. Som tur är så satt de så löst så att ja kan ta på mig det igen. Hehe.

 

Planeras fest inför onsdag nu, bara måste festa juh. Ska ju jobba hela helgen så de så.. Då får man.. :)

Hepp. Hepp.  


Flytt.

Idag bär det av att börja flytta, inte mig. Men en vän ska ut på landet å bli vuxen. :P Höhö.

 

Jag själv är mest förvirrad. Men det är väl som vanligt. Försökte komma fram till hur jag ska göra igår, men de går inte så bra. Får väl bara ta en dag i taget å se vad som sker. Ständigt singel. Haha. / - funkar också. Haha.

 

Jag är så trött. :/

 

Hepp. Hepp.


Midsommar.

Gårdagen och kvällen var trevlig. Grillning å massa vin, kanske lite för mycket. Särsklit då man börjar höra hästar på grannens gård. Ponny-hästar. Haha. Under morgonen kom vi fram till att det var Anna som sprang på gatan å letade efter mig, med hennes flip-flop skor - vilket resulterade i klaklickklackicklick-ljudet. :P Hehe. Fast de va säkert en häst iaf. Roligt var de.

 

Nu har ja duschat åså. Så nu ska ja cykla bort till Anna. Först ska festival-frisyren ordnas. Hehe. Soft. :P

 

Hepp. Hepp.


Hysteri.

Hysteri över midsommar. Man måste göra nånting. Gärna något tradionellt och vuxet. Why? :P Fast jag börjar tycka det är trevligt. Till slut blev det i alla fall grillning å fest för mig. Det ska bli riktigt trevligt. Även om Öland hade funkat med. Hehe. :P

 

Igår blev det en impulsfest. Åkte förbi en balkong med Elin å där satt några gamla gymnasie-klasskompisar å festade. Vi hängde på! Kom direkt från Elins stall å skulle hem till henne å packa för att det är flytt på gång. Men det blev fest istället. Hem fort som.. å duscha å byta om. Prickiga byxor blev de. De ni. ;)  Impuls-grejer är alltis roligt, nästan.. I alla fall den här gången. :) Hihi. Förresten? Varför bryr sig folk om sånt de inte har å göra med? Lägg av, jag gör väl som jag vill.

 

Imorn blir de jobba dag, sen ut å grilla å festa då. :) Snart är de sovdags.. Upp tidigt åså.

Hepp. Hepp.


Trist.

Jag har såå tråkigt. Fattar inte. Måste jag bli rastlös så fort jag inte gör någe?

Aktivitet - Jag har valt rätt framtida yrke i alla fall. Jag förstår hur viktigt det är med aktivitet. Haha. Arbetsterapeut. Jag har tråkigt!

 

Alla vänner är utspridda över Sverige. De som är nära jobbar. :/ Jag ska följa med Elin till hennes stall sen. Cykla med när hon rioder. Haha. Bara jag inte rör hästen, shit vilken allergi ja fick en gång. Kunde ju knappt se å andas. Hehe. Farligt de där.

Alla vänner ska samlas - När jag fyller år. Värsta festen planeras. Hoppas på att så många som möjligt kan komma. Vore trevligt å ha alla samlade, så får de förståelse för vad de är för människor som jag hela tiden pratar om med. Svårt när man inte har ansikte på människor.

Hepp.Hepp.


Hända och ske?

Undra vad som är de som håller på att hända å ske? Jag vet ju att det är jag som avgör nu. Jag kommer att ställa till det, måste sluta innan jag börjat. Fast det är spännande.

Nackdelar? Fördelar? Fördelar först, nackdelar sen..

Hultsfred! Det var underbart, trots lera å lukt av sopor.. Haha. Trodde inte att de skulle funka för mig, men det va trevligt. Jag lär ju hamna på festival igen. Upplevelse.

Ledig från jobbet, rastlös på en gång. :/ Trist. Körde på tenta-jäveln med. Fan, jag vet att jag kan. Förstår inte. Jag vet i alla fall vad som hade hänt precis innan, inget allvarligt för omgivningen. Men de kommer aldrig att förstå. Ingen förstår. Ett sånt jävla svek, jag vet i alla fall vad som betyder något för mig.

Varför är du så långt bort men ändå nära?

Hepp. Hepp.


Blogg.

Tjoo!

Nu har jag läst om blogg lite här å där. Jag bara måste ha en egen. :P Ska lära mig lite, sen kommer ja att vara igång.

Skriva är jag bra på, i alla fall när de gäller tankar å händelser. Det händer så mycket i min omgivning å i min hjärna. Spännande så. :P

En fattig liten student som just nu sommarjobbar för å tjäna lite cash.

Å bara så alla vet - Jag tänker inte ge upp så lätt!

Hepp. Hepp.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


hits