Aldrig.

Det blir ju aldrig som man tänkt sig..

Å aldrig som jag vill..

Såå, hej då, heej.

Hepp. Hepp.

Idol.

Vi har druckit vin, ätit räkor å kollat på Idol. Kul! Men pinsamt. Vad har folk för självuppfattningen egentligen? Skämmigt.

Latex gycklade på HG idag med, vi var faktsikt rätt bra. :P (min självuppfattning) Vad sägs om Idol? Latex i Idol, håll koll!

Föreläsningar från 9 till 17 idag. Ojoj, de är man inte van vid. Efter lunch var det en jättebra skådespelare som körde en monolog på scenen. Handlade om våld och sexualitet. Han var sonen i familjen där pappan misshandlade mamman. Jag rös och det var en obehaglig känsla i kroppen. Han spelade riktigt bra. (kanske för att han hade vart med om det själv). Det var läskigt, för det kändes så himla nära. Vilket det är. Det har aldrig hänt mig, eller i min familj. Men för några år sedan var det mig väldigt nära. Då de hände i några nära vänners familj, år efter år..

"Vi är tillsammans för barnens skull.." Är den sämsta mening som jag hört idag och på länge. Så jävla egoistiskt att ja inte finner ord. Har två föräldrar rätt att förstöra ett barns hela barndom för "barnens skull". Eh, tusan.

Ne, det här va inge kul å skriva om.. Usch å blä.

Imorn äre helg igen. AH! Redan! Är i Norrköping till 16, å halva vägen hem till Katrineholm. Men jag vet inte om det är värt å åka hem? Ne. Fast, jag vill, fast ändå inte. Borde va i Link å plugga. :/ Fåår se imöra.


Ahja.


Hepp. Hepp.


Resultat.

..av ögonbrynen.. De förintades å försann, ramlade ihop i små smulor..

Nää, skämtåsido, "det hjälpte ingenting, det luktade bara äckligt.."

Haha. VEM hade trott någe annat?

Fast nu när vi pratade om det har ja för mig att ja har hört någe knep om att man kan ta aska på nån slags fläck..  Vem veeet? Berätta.

Hepp. Hepp.

Gyckel.

Latex har gycklat. Lite pinsamt. Eller mycket? Men det går över. Alla tappade sig på samma rad, ajaj. Folk börja skratta å jag med. Den bjuder jag på. :P Vi är ändå snygga. *host* Vi brukar gyckla i våra korta leopard-kjolar, men eftersom det är så många nya som inte har nån kjol så körde vi med overall idag. Det kändes inte lika tufft.

Jag har lärt mig att allt handlar om inställning, oavsett vad det gäller. Har man bestämt sig för att vara dålig så blir man det. Så varför klankar vi ner på oss själva så mycket? Klart vi missar då. Men, men. Vi kör på imorn igen! Vii vill se Latex gyckla, Latex gyckla..!

Maria har vart å färgat sina ögonbryn idag. Men hon tyckte att de blev för mörka. Nu har hennes vän sagt att man ska ta cigarett-aska på ögonbrynen, så bleks det. Så här traskade hon ut på balkongen å hämtade askkoppen. Fräsch brud. Vad ville hennes vän? Se hur lättlurad hon är.. Ska bli kul å se resultat.. Återkommer om det. Haha.

"Hon tycker mest att det luktar jätteäckligt..." Åh, kvinna. Å henne ska man bo med.

Jag tänker.

Hepp. Hepp.

Hmm.

Varför är jag jämt så nere på kvällarna? Dumt.

Äre för att de blir mörkt å ensamt? Eh.

Nu är det dag å jag mår bra. Förutom att jag som vanligt inte vet vad och hur mycket jag ska läsa. Hmm.

Jag borde lära mig låtarna ordentligt som vi ska gyckla me ikväll. Hmm.. *laalalalaaaaalaaaa*

Hepp. Hepp.

Kväll.

..kväll igen.

Likadant som vanligt. Hur rensar man tankar under dagen så man slipper dem på kvällen?

Trött i ögonen. *blink, blink*

Det är nå som föreläsaren sa igår. "Och så levde de lyckliga i alla sina dagar..."
Det är bara en myt! Förälskelser går alltid över. Tror inte att DU ska få va lycklig.
Ursäkta? Ah. Jag vet inte.

Vore kanske enklast så..

Jag som hade bästa lösningen på det igår kväll, varför har jag glömt? Hur formulerade jag orden nu igen? Åh. Min patetiska räv. Inte röv, räv.

Varje kväll har jag tänk - inte ett ord imorgon. Men det går inte. Såå..

Hepp. Hepp.

Gitarr.

Det är sexigt med killar som kan spela gitarr.

..å arbetskläder..

Hepp. Hepp.

Studentandet.

Studentandet har börjat. Terminens första basgrupp, i Norrköping, idag. Integrerade grupper me studententer från olika program. Spännande. Jag har visst utvecklats genom mina två år på arbetsterapeututbildningen. Det märktes tydligt efter bara ett litet tag att vi alla tänker så himla olika. Fast vi ändå kanske ska arbeta tillsammans sen. Tänk så bra för framtidens patienter å brukare. Helheter är bra. =)

Har letat å läst i några timmar nu, vad är förälskelse? Å hur får man relationen att hålla efter förälskelsen? Temat för kursen är sexologi. Thats why. Jaja, det var svårt. Jag försökter i alla fall koppla ihop det i nåt slags psykologiskt perspektiv. Däh. Jaja. Någe blire väl. I alla fall en härlig diskussion på fredag hoppas jag.

Vad ska ja göra i helgen? Däh. Sambo tänker åååka bort. Fundrar på å göra detsamma. Fast var å när? Hem till mor? Meh. Ne.

För övergående. Jag måste förstå att folk inte förstår mitt såkallade kodspråk. När ska jag lära mig att säga saker rätt ut? Jag som annars anser mig uppriktig. Tusan. Efter försök å försök kommer jag troligen ge upp. Jag känner ju mig själv...

Återkommer.

Hepp. Hepp.

Igång.

Nu är allt igång. Denna ständiga stress. Göör det, gör det å det å det å det. Å det är så svårt att ta tag i allt. Var ska man börja? Hur mycket ska man göra? Bla, bla.. Tusans PBL. :/ Jaja. Man borde ju ha lärt sig efter två år, men icke.

Dessutom äre inte så lätt när allting associeras till någe annat i mitt tänk. Varför inte bara lägga ner?

Ahja, orkar inte skriva.

Hepp. Hepp.

Skolstart.

Idag börjar skolan igen. 13.15 Introduktion på HEL 2, sexologi. Sen äre i gång, föreläsningar å basgrupper, färdighetsträningar, rapporter å seminarier. Huh. Känns både ångestladdat å spännande. Ska bli skönt å komma i gång igen. Men jag minns ju mitt förra år, upptagen, upptagen. Skönt att jag har lämnat ifrån mig visst ansvar, främst det som ordförande i vår sektionsstyrelse. *pust* Nu står jag som vice å har även kvar posten som kassör i vårt festeri - Latex.

Bara å köra igång igen. Hopp å Skutt. Gyckel å möten. Håll igång. Neemen, jag måste försöka att inte ta på mig så mycket den här terminen.. Men de är lättare sagt än gjort.. Har ju redan börjat ta för mig saker. Åh, Challe!

Ahja. Latex-möte ikväll. Såå. Dagen är fulländad, antar att man måste plugga ikväll. *pust*

(idag ska jag göra som jag tänkte)

Hepp. Hepp.

Kram.

Jag vill kraaamas! NU!

ÅH.

Hepp. Hepp.

Regn.

Det regnar, regnar å regnar. Som inåt tusan mycket. :/ Hmm..

Å här sitter man, lagom bakis-seg å är väldigt rastlös. Inte ens en promenad kan man ta. Huh, eller kan å kan. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." Meh, orka.

Åså har vi en jättestor matta som hänger på balkongen, den är väldigt blöt. Fräscht me en gammal sur matta. Trevligt. Kommer ta hundra år för den att torka nu juh. Jaja.

Tur att regnet kom idag å inte igår när vi härjade runt i skogen. HAHA. :P

Jaja. Hepp. Hepp.

Svartan.

Terminens första festerifest är genomgådd. Började med champangefrukost igår vid 10. Trevligt å träffa alla nya å gamla Latex-festerister. Vidare till spritrundan, som startade med en öl å en karta. Välkommen in i skogen..

Väl inne i skogen traskade vi igenom alla stationer, å fullare å fullare blev vi. De är någe slags studenttrick - drick så mycket som möjligt, med overallen på kan du ändå krypa hem i lera. Äckliga folk. Varav jag. Efter runda va vi fulla å sprang runt å letade efter grill. Men däh. De blev inge med det, så vi åkte hem å hämta lite prylar, vidare till Emma för å äta lite åså på mellanfest i Ryd. Man tackar. ;) Ölspel å pommes frites-spel. Hööm, ursäkta? ASAKUL! =) Ahja, dagen till ända. In på ute-discot en sväng åså hem tidigt. Helt slut. Fast väl hemma igen, så va ja så himla full ändå, å ringde till Rickard, fööörlåt. Ja skäms lite nu. :/

Ahja, de va dagen i sin helhet, jag hann bli både full, bakfull å full igen. Lika bra å köra på.

Nu vaknade jag av regn å åska. Så? Ja, dagen lär väl inte bli så händelserik.. Men de visar sig..

Hepp. Hepp.


Tänk.

Att man jämt ska behöva tänka så mycket. :/

Säg nån gång. Eller visa.

Hepp. Hepp.

Skrubba.

Snacka om att jag har skrubbat ugnen idag. Mina händer blev som två stora russin. Äckligt.

Räkor å vin me sambo ikväll. Å lite nagel-fixande.

Imorn äre dags för Svartan. Festerifest för alla gamla festerister. Skoj! Börjar kl. 10 imorn förmiddag. Lika bra å ligga på topp från början. ;P Hehe. Champangefrukost --> Spritrunda --> Mellanfest --> Ute-disco. Såja. Lördagen är räddad.

Maria å ja va på stan förut. Jag handlade två par jeans å en tröja å lite andra prylar. Bra gjort Challe. Betalde hyra, bredband å skuld till mor. Hejj då löönen, hejj då. :P

Hepp. Hepp.


Däh.

Ursäkta mig då.

Hepp. Hepp.


Skoskav.

Jag, Elin å Maria gick en promenad i morse, innan frukost. Härligt. Våran efterlängtade skogspromenad. Dessvärre fick jag skoskav, jäkla skor. En blåsa på varje lilltå. Krakar. :P Vidare, efter frukost å iordninggörande, så traskade Maria å ja ner till tygäaffären på gatan. Å hittade de perfekta tuffa gardinerna till vårt vardagsrum. Så snyggt det blev tillsammans med de nyinköpta krukorna. Dessvärre (igen) fick jag skoskav på nästa tå, av ett par andra skor. Tur som man har så finns en hel del andra skor å jag gick hem för å byta. Vidare till Ikea för att köpa nya gardinstänger. Vardagsrummet är som förbytt! Likt mina fötter.

Lite smärta ska man genomgå för att få det fint. Skoskav är inte det största skavet. Skav kan uppkomma lite här å där. :/

Jag ger mina braiga å terapeutiska råd. Tänk om jag kunde leva upp till dem själv. Aldrig är man nöjd. Å jag är fan besviken på mig själv att jag inte kan leva som jag lär. Det funkar ju inte i verkligheten. Eller?
Nya tag, nya krafter. Det blir bra när det väl kommer igång..

Om jag bara visste hur det skulle bli, våga hoppas. Bekräftelse?

Hepp. Hepp.

(förresten så är hepp. hepp. blivit nåt slags avslut som jag använd på mina bloggar, det har blivit en tvångstanke som måste avsluta varje tanke.) Hepp. Hepp. (igen)


Gråt.

Jag ska nå gråta sen. Fan.

Det sitter i själen å måste ut, eller någe.

Fan.

Hepp. Hepp.

Dagen.

Rickard, jag mördade inte grodan, den skuttade in i en buske. Hopp, hopp. :P

Idag kom Elin å hämtade mig, vi donade runt på stan, arbetsförmedlingen å Elins nya jobb på Scandic. Vidare förbi tatueraren, som inte hade öppet. :( Tusan! Måste dit imorn jööh! Sen blev de shoppning på Ikea å Maxi.

Sen har vi städat å inrett som tusan å lägenheten blir finare än vanligt i alla fall. Men nu har vi bestämt att köpa nya gardiner imorn. Efter två år blir man jäkligt trött på rutiga 70-tals gardiner. BLÄÄ!

Elin var Marias å min egna personliga kock å hon lagade tacos å hällde upp vin, medan vi städade klart. (det är förresten inte helt klart än...). Så vi åt tacos å drack vin å pratade massa skit. Härligt! =)

Ändå mår ja sådär av att vara här. Blir stressad i själen på en gång. Fast jag ändå ÄR ledig fortfarande! Ahja, jag vänjer mig väl.. Finns ju annat som lockar med, det är väl det.. :/

Blaa, blaa, det var dagen i några meningar. Inga tankar bara ord.

Hepp. Hepp.

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka i Linköping igen. Åkte med Elin, det var en trevlig biltur, inte tyst en stund. ;P Hihi.
Jag hade vart duktig å köpt yougurt i Katrineholm för att slippa springa till affären de första ja måste göra på kvällen. Men åh, hur smart var jag då? Glömde den såklart. HAHA. :P

Så ändå fick ja åter traska till vårt kära Konsum. Allt var sig lik. Förstår inte att det känns bara som om jag har varit hemma över en helg så fort jag kommer tillbaka hit. Som om det vore en annan verklighet. Fast nu har jag ändå vart borta i över två månader. Underligt. I alla fall, på vägen till affären var jag nära att trampa på en liten, liten groda som hoppade förbi. Med flip-flops. Heh, hade ju vart mysigt. Som tur va så klarade den lilla kraken sig. :P *kvack, kvack*

Rickard, jag kommer sakna dig. :( (eftersom ja vet att du läser)

Hepp. Hepp.



Slut.

Är det slut nu?

Är sommaren över?

Kommer det rinna ut i sanden...?

Hepp. Hepp.

Stöd.

Käkade å snackade med Sissi igår kväll. Det behövdes. Det var bra. Hon behöver stöd. Jag behöver stöd.

Man berättar ju inte allt för alla. Pålitlighet å ärlighet. Ta å ge.

Jaja. Man berättar ju som sagt inte allt för alla.

Hepp. Hepp.

Linköping.

Imorn åker jag tillbaka, till min hemstad? Är osäker på vad som är mitt hem. Men, mja, har iaf mina prylar, kläder å en lägenhet där. Så det är väl min hemstad. Mitt liv.

Jag kommer sakna mycket från den här sommaren och många. Mer eller mindre. Men det som är värt att minnas minns jag. Å de som är värda att prata med hörs jag av mig. Det vet jag. :)

Får se hur det  blir. Mycket att ta tag i, en skabbig lägenhet. Massa post å reklam ååå... Ja. Jag ska i alla fall få gå å hämta min GODKÄNDA (jippi!) tenta å se om jag fått några kommentarer på den. Ska bli spännande. :)

Jaja. Snart sovdags, måste packa det sista imorn. Å leta i alla hörn så ja inte glömmer några prylar. HAHA.

Hepp. Hepp.

Natt.

Helvetesolycka. Igen. Och två släktingar dog i natt, gamla å sjuka. Gav de sitt liv till killarna i bilen?

Vilken natt.

Nu måste jag göra nånting. Nånting. Åh.

Hepp. Hepp.

Däven.

Jag är däven idag. Fest igår, trevligt. :) Barndop idag, massa ungar som härjade. (å vill som vanligt leka å klänga på mig..). *pust*

Huvudet är tomt, eller fullt. Vet inte. Babbel, babbel. Igår fick jag mig åter en funderare, varför är det alltid såhär? Varför? Låt mig själv bestämma dumma huvud. Hmm. Fast det är ju jag? Eller.. Ahja..

Bråk på stan igår med, snälla Nicklas i bråk å fick tröjan sönderriven. Åh. Jag blir så less. Fick iaf med honom in på krogen å snacka lite me honom. Inte för det hjälpte, men ändå. Sen fick han skjuts hem. Men kom tillbaka till stan. "Challe, va fan tror du, jag är ju hungrig..!" Haha. Å inte hade kraken bytt tröja heller. Smarto.

Jag vill glo på film nu. Ligga i soffan å va däven. Men det finns ju de som inte vill. :/ Huh. :( :( :( Tusan.
Ta dig samman. ;P Höhö.

Hepp. Hepp.


..å..

...stava kunde ja inte heller...

Hopp å Skutt

Middag.

Vin, vin, vin å vin å middag me tant-gänget. Fan va roligt man kan ha åt dem. Särsklit när de börjar härja om gubbar å sex.. Bla, bla.. Där sitter jag å är allmänt nöjd, å de tycker att jag ska vänta tills ja är i deras ålder. HAHAHA. Dååå är det minsann bara gubbarna som vill till. Jasså? "Ni har väl fel gubbe!" Är mitt svar. :P

Tusan, vilken snygg kamera jag har vunnit. Öppnade paketet nyss. Hade visst svarat på några frågor när vi va på Gotland (förresten skrev ja av pappa å hans fru, men säg de inte till nån). Snygg som attan. Hade helt glömt bort de där frågorna (minns det knappt än) åså ringde en snubbe igår å fråga var jag egentligen bodde, för han skulle skicka en kamera. Tack, tack, va skoj.

Å DU! RICKARD. Om du inte kommer imorn, så lovar jag att jag kommer å hämtar dig på landet å kidnappar dig i en guldfärgad micra. Tack å hej.

Nu ska ja inte härja mer, för ja är inte tillräckligt nyckter..

Hepp. Hepp.


Hundtricket.

..äntligen fick jag se den igen, min kära film - Hundtricket. Jag letade febrilt efter den här hemma hos mor. Men den var spårlöst försvunnen. Hur var detta möjligt? Men! Rickard hittade den, som gömd i en handske. Eller?! Ptja, han kände väl bra folk som vet vad man ska se för film. Så nu fick jag se den. Med ett uttråkat sällskap? ;P Nemen, Rickard gillade den, det bestämmer jag. ;) Hihihi. Mys.

"Fattade du inte att jag var så jävla kär i dig..?"

Nemen, småtimmarna har framkommit. Jag borde sova. Nya äventyr i morgon.. ;)

Hepp. Hepp.

Nemen.

Det var inte så allvarligt.. Förstår att han har lite smått av ångest. =) Men som jag sa, det kommer lösa sig. För det gör det alltid. (rillan.blogg.se) *reklam* Reklam för dig, bra va Rickard? :P

Å vem fan har inte ångest? Fan. Åh. Jaja. Orka ens skriva om det. Är nå mindre allvarligt än det verkar, eller liknande.

Idag har Rickard å jag fikat på Bibblan, kollat på lägenhet åt honom å fikat igen. Kaffe är bra. Fast Rickard fick nån knäpp av allt kaffe å fnittrade åt allt. Ursäkta? Hahaha. Sen kollade vi väl på film. Mja.

Imorn ska ja ut å äta å dricka vin me mina tant-vänninor. Ett härj av dess like ska det bli. :) Min rätt så mycket försenade födelsedagsmiddag, men ändå. Trevligt å va me mor, moster å de andra tanterna. De fyra tanterna å Challe liksom. Jag trivs ju. Så länge man har trevligt. ;P Å mamma bjuder. HAHAHA.

Jag vill å hoppas.

Hepp. Hepp.

Bitter.

Rickard är bitter. Orka.

Hepp. Hepp.

Morgon..

Nu är det morgon, att jag alltid ska vakna tidigt när ja väl får sova hur länge jag vill. Fast det är ju skönt med, man får ut mer av dagen på så sätt. Hur ska jag tillbringa dagen då? HMM. Åh. Hela sommaren har jag försökt att göra nånting varje lediga dag. Jag har lyckats rätt bra, men nästan blivit stressad av att jag Måste göra nånting vettigt.  Varför inte bara ta det lugnt å se vad som händer?

Kryssningen var bra. Det var trevligt att göra nånting me mor å syster, å vi hade det faktiskt riktigt skoj. :) Rätt så mycket vin å sprit inhandlades så nu har ja inga pengar kvar typ. Å hur ska det gå när ja ska flytta tillbaka till Linköping nästa vecka. Där har jag inte ens sen enda liten makaron, haha. Som om jag inte har reserver att leva på? :P Höhö.

Igår blev de film me Rickard å Tim. Rickard är orolig att vi (jag) inte gillar filmer som han väljer. Krake. De är svårt de där. Men du, den filmen gick ju å se, den va väldigt underlig å har förstört mitt psyke, för nu tror jag att möss styr jorden. Men tack ändå. :P Nemen, den va bra, de hände ju någe typ hela tiden i alla fall. TIll skillnad från den filmen som vi såg häromdagen. :P Du är söt du, Rickard. Hehe.

Nog talat. Frukost å tidning. Hopp.

Förresten har ni hört om mina superkrafter? Som jag ihärdigt berättade om när vi fastande i en hiss med TELIA-PAPPAN. VEM ÄR JAG NU IGEN? HAHAHA., Ahja. Pinsamt. Eller va fan, man behöver väl inte göra sig till för "kändisar". Jag bara är, å jag är knäpp. Skutt, skutt.

Hepp. Hepp.

Morgon.

..jag vaknade av regnet. Tusan vad det smällde. Det regnade sjukt mycket. Men nu har det lugnat ner sig lite i alla fall. Så länge jag är inne kan det få regna, men så fort jag vill gå ut så borde det sluta. Eller hur.

Ålandskryssning med mor å syss idag. Höhö. Värsta semestern, men ah. Vi ska i alla fall bo i lyxhytt, så vi kan väl lyxa runt lite, bli fulla å köpa drinkar åså lite mycket öl å ta hemåt. Ganska gemytligt ändå.

Jag får inte till några bra bloggar, som förr när jag bara skrev å skrev. Det går väl i perioder. Så det kommer snart. Håll ut. :P

Jag är kluven, ge mig en vink.

Hepp. Hepp.

Igelkott.

Jag cyklade just hem. Å vad traskade inte fram i regnet? Jo, en liten igelkott. Krake. Jag var nära att cykla på den. Den tassade snabbt förbi, jag bromsade, men den vände om igen. Självmordskandidat? Huh. Lilla kotte då. Jag körde inte på den i alla fall.

Eftersom Rickard säger att vi inte har några kompisar för att vi bara kommenterar varandras bloggar, så kan jag ju lika gärna skriva direkt å bara till honom här. Som nå slags öppna mejl. Men va vore det för spänning? Om nån annan läser så kan du väl slänga dit en kommentar. *tigga*

Eller du, Rickard, så äre så att bara du å jag vet om att våra liv är så fruktansvärd intressanta..? Eller så har folk bara inte upptäckt det än. Ptja. Orka bry. ;P

Träd i regn är bra. Eller? ;) Synd att det inte regnade längre förresten.. Hmpf..

(JAG VANN.)

Hepp. Hepp.

Semester.

Sista dagen på jobbet idag. :( Huh. En tant började gråta när jag sa att jag slutade å inte kom tillbaka.. Söt. Hon skulle sakna mig sa hon. Visserligen har hon nå redan glömt det. Tidigare på dagen friade hon till mig. "Tager du denna dam till din äkta maka?" Nog för att ingen har friat till mig tidigare. Men jag avböjde. :) Jag är så glad att jag har valt att arbeta med människor. Man får så mycket tillbaka. Det räcker med ett leende å ett varmt tack. Härligt.  

Nu har jag i alla fall min efterlängtade semester. Så himla sköönt. :) Två veckor ledigt, sen äre tillbaka till Linköping å verkligheten.

Ahja, nu ska ja ta mig iväg å få ut Rickard. Fast det är ju inte så roligt, för det regnar nu. Huhuhhuu..

Ahja.

Hepp. Hepp.

Katrineholms Veckan..

.. sista dagen idag. Traskade förbi en fest å öltältet på väg hem från jobbet.

Det här är den veckan som alla medelsålders tar sig ut, dricker sig, fulla å härjar på stan. (utanför tältet härjar även de yngre, som inte har åldern inne för tält). Jag vet inte om det är tragiskt eller skoj? Men här kan man få se det mesta (som upptäckts extra bra när man själv är nykter). De fulla medelålders springer runt med en Spendrups Öl (50 krons), hälsar på gamla klass- och jobbarkompisar å är allmänt trevliga. Man kan även få se dem hångla, hmpf. Å dansa på bord. Tragedi eller komedi?
Jag roades.

Även en full, väldigt äcklig man stog utanför tältet med en flaska rött å ett glas. Spillde ut å härjade. Jag som lugnt och metodiskt traskade förbi blev såklart utsatt för hans härj. Men jag förklarade att jag skulle gå hem. Heeej då, heej då Grabben. Ursäkta mig. Dääh. Däven blir man av mindre.

Det är ju skoj att folk ÄNTLIGEN visar sig ute. Men varför bara en veckan om året? Kära Katrineholmare visa er. Jag gillar ju er. *host, host*

Jag tänker å funderar mest på annat. Kommer inte tänkande å händande (ptja, förstå) vidare så kommer jag att ge upp. Vare sig jag vill det eller inte. Men jag är ju en rastlös person, ge mig lite spänning. FFS.

Sista dagen på jobbet imorn, börjar 6.45, så får väl lägga mig nu å försöka sova.

Förresten så vare en äcklig gubbe som RAGGADE på min mamma, när ja stod brevid. Ursäkta mig. "Vill du ha en öl..?" Å vad ska den leda till? BLÄÄ! Som tur var avböjde min mor å jag pustade ut. Skönt. Ska hon ha nån så ska det va en riktig karl. ;)

Hepp. Hepp.

Månen.

Jag har under de senaste kvällarna å nätterna insett att månen är en vacker skapelse. Den får mig att tänka å fundera, vet inte om det är bra? Eller. Jag tänker ju så mycket ändå.
Att det ska vara så svårt att ta kort på denna skapelse, som ser så stor ut med ögat men bara blir en prick i kamerans lins. Ahja. Ska väl inte bli allt för sentimental, antar jag.

Förresten så har mina såkallade utslag försvunnit idag. Jäkla allergi. Stan gör mig vacker. Men det är på landet jag vill vara. I alla fall ibland.. Hmpf. Man får väl vara där man är. Än så länge.. 

Snart är jag fri igen, å då är det åter dags att göra ett av livets val.. *ångest*

Under dagen har jag kommit fram till vad jag vill. I alla fall till vad jag vill försöka med. Men hur ska jag göra å hur ska jag visa det?

Bara man får ändan ur vagnen, behöver man inte ta sig i kragen.

Hepp. Hepp.

Jobb..

Snart ska jag åka till mitt kära jobb. Jag gillar jobbet å trivs där. Men att jobba just den här helgen känns lite bittert. :/ Enda veckan som folk tar sig ut i stan - Katrineholms Veckan. Men jag fick ju en del av det i onsdags.. :)

Snart äre återgång till Linköping. Hur känns det? Jag vet inte. Både bra å dåligt. Känns som jag har fått en del som jag måste reda ut nu, innan jag åker tillbaka. Men det ska nå va lätt fixat. ;) Eller?

Åh, låt mig veta. En liten vink. Nu!

Hopp å Skutt. Laaalaalaalaaalaa. *nynnar*

Hepp. Hepp.

Chans.

"Det enda i livet man ångrar är de chanser man inte tog"...

...Läste jag just när jag laddade upp bilder i mina bilddagbok. Det kommer upp små meningar eller ordspråk där, å de får en faktiskt att tänka till..

*tänk, tänk*

Man måste väl våga ta chansen också? Å veta att chansen finns innan det för försent.

Ååå, hur ska man veta..

Återkommer senare..

Hepp. Hepp.

Isoleringen.

...hemkommen från Rickards isolering. Eller eftersom jag åkte ut till honom på landet så bröts ju hans isolering. Det var rätt bra gjort av mig. För det blev en gemytlig dag å kväll. =)

Vi började med en lång promenad i skog å mark. (skoskav) Dåligt av mig å ha stadsskor på landet. (nån gång ska man väl lära sig). Sen traska vi hemåt å la oss på en filt på gräsmattan med några ihärdiga hunder som nockade mig i ögat. Så det blev rött. Vad har Rickars för pli på dem nu igen? :P Nemen, de va söta alla tre. Själv blev jag äcklig å huden svullnade upp i små röda prickar. Antar att det är nån slags allergi som spökar? Allergier borde inte finnas. Jag gillar ju djur ändå. Trots att de härjar.

Det fanns höns på gården med. *pick, pick* Jag gillar höns, men de verkade inte gilla mig. Hmpf. Tuppen gav med sig när han blev matad med lite jordnötsringar. Så jag tog några tuffa kort på rackaren. (turist på landet..).

Ptja, vad gjorde vi sen? Kollade på film å undersökte bärfisar. Äckliga djur. Sådärja. På ett enkelt sätt så var det en mycket trevlig dag. Jag är väl nöjd. Bästa bakfylle-dagen jag nånsin haft. HAHAHA.

I alla fall. På vägen hem insåg jag att det är mycket tråkigt att åka bil ensam och UTAN musik. Blää. Jag såg månen nästan hela veckan hem. Vilken skapelse, så otroligt vacker just denna kväll, så jag blev visst lite tårögd. Hehe.

Tankar å funderingar. Det här är bara som det är. Resten besparar jag mig själv att babbla om. Eftersom fortsättningen alltid följer... --->

Hepp. Hepp.

Stan.

Igår  var jag glad. Sen blev jag bitter på den här (Katrineholm) stan å på dess desperata människor. Alla ensamma själar gick ut till öltältet å ragga? Eller? Eh, fan. Äckliga tält. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att man känner massa folk, men det kändes i alla fall som man svarade på samma fråga ett antal gånger. "Hej, hur är det?" Det är bra, jättebra. "Läget?" "Vad gör du?" "Bor du kvar i Valla?" I VALLA, URSÄKTA? Ahja.

Så här i efterhand är jag ändå nöjd, jag hade ju trevligt som tusan. Käka tacos med jobbarkompisarna åså öltält å vidare till Barbros. Bilder läggs ut på: challizzz.bilddagboken.se. Man måste ju visa folk vad man sysslar med. Dessvärre dog batteriet i kameran mitt i öltältet, å det var synd för det fanns mer borde ha blivit fotat. T.ex. blicken från den lilla bruden som av någon anledning hatar mig. Ursäkta, vad var det jag gjorde den där gången för hundra år sedan? Haha. Patetiska lilla tjej. Det var roligt å le tillbaka. Åh, orka.

Jag ska nå kontakta Rickard snart å åka ut på landet till hans isolering. Hopp.

Hepp. Hepp.

JAA!

Jiippiiii! =)

Sådärja. Skulle bara säga att jag blev glad nu!

Å ville skrika ut ett litet härj.

Fortsättning följer...

Hepp. Hepp.

Dröm.

Rickard tyckte att jag skulle skriva ner vad jag drömde i natt. Men jag minns ju inte. Så äre alltid när man liksom lite vill komma ihåg vad man drömt om. Innan jag gick upp nu så låg jag å tänkte å jag tror jag drömde om några som åt toast, men huh, vad intressant? Det var nå bara för att det var några som käkade toast på caféet som Rickard å jag fikade på igår. Ahja, nog om det. Rätt ointressant. HAHA.

Jag har ont i handen. I vissa rörelser. Supination å inåtrotation i tummen. (bra ord) Ont göre iaf. Har funderat över om det är sen mitt snygga (inte pinsamma) fall på toaletten på festen i fredags. Det skulle ha varit ett snyggt filmklipp. Snacka om att halka på ett bananskal, för ett sånt fall var det. Fast på en våt fläck. Sara som lyckades se det hela hade väldigt kul åt det. Å jag med, vi skrattade väl i 20 minuter lr någe. HAHAHA. Jag har insett att jag är riktigt lättroad. Eller så beror det på att jag är på så himla bra humör nu. :)

Snackade med Cissi på vägen hem från jobbet igår, å precis som hon så trodde jag aldrig att det skulle vända. I alla fall inte nu å så fort. Skööönt. Nöjd. Jag ska aldrig mer acceptera någe liknande. Hur dum får man själv nånsin bli? Att man alltid inser sina misstag efterråt.

Det finns ju faktiskt mer tankar, men de är svåra å beskriva med ord just nu. Skutt.

Lokal-nyheterna på TV nu, fy tusan vilka dialekter de har i Östergötland. Å där ska man bo. Känns så annorlunda, för jag har inte hört den på flera månader nu. Meeen, snart är jag tillbaka.

Hepp. Hepp.

Nu..

.. äre bara några dagar kvar på jobbet. Sen får jag den efterlängtade semestern. Två veckor i alla fall. Jag behöver det. Skönt.

Jobbar kvällen sen, så sitter här å funderar på hur jag ska spendera dagen. Jag har fått nån slags dille att jag måste göra Nånting varenda lediga timme från jobbet. Varför inte bara sitta å glo? Man behöver ju det med ibland. Jag får väle hoppas att Rickard kan komma hem från jobbet snart så kan vi juh dricka kaffe innan mitt jobb. Eller hur? :P

Tusan att alla alltid jobbar när jag är ledig å tvärtom. Vård-jobb.

Det är bra med en blogg, man kan fördriva lite tid.

Varför är det likadant varje kväll? Det går fan inte å somna. Kan jag inte sluta tänka så himla mycket hela tiden, det blir väl som det blir med det mesta ändå. Å det vet jag ju mycket väl. Mojje som jag är. ;P Höhö.

Nog babblat. Återkommer inom kort.

Hepp. Hepp.


Vändning.

Att allt kan vända så fort å när man minst anar det. Man kanske inte ska klaga när man tror att det är som värst. Det blir ju uppenbarligen alltid bättre. Men man slutar ju visserligen aldrig att förvånas ändå.

Nu när jag cyklade hem efter en uppenbart bra dag så kom ja å tänka på en liten (egentligen) obetydlig händelse som inträffade för några veckor sedan. Jag cyklade vägen över stan till jobbet. Å på ett ställe jobbade en "sobgubbe" (man kallar inte unga för gubbe) å lastade på sina sopor där det skulle vara. Å när jag cyklade förbi så hälsade han på mig med ett glatt "hej!". Å jag tänkte, varför hälsar han på mig för? Jag känner inte honom. Åh, blir så trött på att vi svenskar alltid ska vara så osociala egentligen. Han kanske bara hade en bra morgon med glatt humör. Det var ju rätt trevligt ändå. Ahja, jag vet inte vad jag vill ha sagt med det, det kom över mig på vägen hem bara. Ahja.

Jag har insett att jag är en härjig, tjatig å ihärdig person (ibland, men för det mesta). Men så har jag också lärt mig att det är rätt bra ändå, man måste ju komma nånstans här i livet. ;P

Det finns ju egentligen en hel del massa tankar som jag skulle kunna dela med mig, just här å just nu. Men det får nå uppkomma en annan dag. ;)

Hepp. Hepp.



Återblick.

Det är Rickard å hans bloggs fel att jag har återkommit hit. Tusan, kom ju på att jag hade en egen. Här är den. Vacker å ståtlig. HAHAHA. Gemytlig så att säga. ;P

Har läst lite gamla inlägg skrivna av mig själv. Ursäkta? Jag hade verkligen samma ångest förra sommaren, som jag har nu. Å NU VILL JAG INTE ÅKA TILLBAKA! Fast mjo, jag vill ju ändå det. Återgå till verkligheten. Den här sommaren har varit som en lång semester, trots gediget arbetande. Underbart å härligt. *nöjd*

Försökte leka fylle-chaffis igår. HAHA. Äventyr. Jag började med å tvinga med mig lite folk! Ut å bada, tuta på Syss (STÖRA), tillbaka till stadet, skjutsa fulla människor. Ptja, 3 vändor till Valla på en kväll är riktigt bra. Men jag fick ju sällskap. *nöjd* Tack! Å mitt härjande är övergående. Jag har inte alltid samma energi.
FY fan va fulla människor är äckliga å högljudda. Blä. Jag ska alltid vara full, så jag slipper träffa andra fulla.

"Kan du skjutsa mig å min äckligt fulla man till Forssjö?" Jag är väl en dålig människa. Lät tanten vara kvar å härja på stan. Krake. Men ändå. Jag är väl ingen välgörenhetsskapare? Ursäkta.

Idag börjar det. Katrineholmarnas höjdpunkt i livet. Något händer, folk tar sig ut. UT! Å visar sig ur sina små gömmar. Årets tillställning - KATRINEHOLMS VECKAN. Så, mja. Lika bra att man gör som resterande av befolkning. Ut i härligheten. Cissi ska väl sjunga i Talangjakten ändå. Bör ses. =) Å av olika anledningar tar jag mig inom kort ner till stadet.

Hepp. Hepp.




hits